Woning zoeken
Zoeken

Privacy

Privacy policy Tijdelijk Twee Woningen

Tijdelijk Twee Woningen respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die u ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld. Wij gebruiken uw gegevens om uw opdracht zo snel en gemakkelijk mogelijk te laten verlopen. Voor het overige zullen wij deze gegevens uitsluitend gebruiken met uw toestemming. Tijdelijk Twee Woningen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van uw opdracht. Tijdelijk Twee Woningen gebruikt de verzamelde gegevens om haar klanten de volgende diensten te leveren:

  • Met uw toestemming gebruiken wij uw gegevens om u te informeren via onze nieuwsbrief over de ontwikkeling van de website en over speciale aanbiedingen en acties. Als u hier niet langer prijs op stelt, kunt u zich zelf uitschrijven voor onze nieuwsbrief.
  • Als u bij Tijdelijk Twee Woningen een account aanmaakt bewaren wij uw gegevens op een Secure Server. In uw Tijdelijk Twee Woningen account slaan we informatie op zoals uw naam en adres, telefoonnummer en e-mailadres, zodat u deze niet bij iedere nieuwe aanvraag hoeft in te vullen.
  • Gegevens over het gebruik van onze site en de feedback die we krijgen van onze bezoekers helpen ons om onze site verder te ontwikkelen en te verbeteren.
Tijdelijk Twee Woningen verkoopt uw gegevens niet Tijdelijk Twee Woningen zal uw persoonlijke gegevens niet aan derden verkopen en zal deze uitsluitend aan derden ter beschikking stellen die zijn betrokken bij het uitvoeren van de door u gewenste dienstverlening. Onze werknemers en door ons ingeschakelde derden zijn verplicht om de vertrouwelijkheid van uw gegevens te respecteren. Uw persoonlijke gegevens zijn veilig bij Tijdelijk Twee Woningen Wij waarderen het vertrouwen dat u in ons stelt en wij zullen daarom uiterst zorgvuldig met uw gegevens omgaan. Indien u nog vragen mocht hebben over de Privacy Policy van Tijdelijk Twee Woningen, dan kunt u een e-mail sturen naar info@tijdelijktweewoningen.nl. Wij helpen u verder als u informatie nodig heeft over uw gegevens of als u deze wilt wijzigen. U heeft nadrukkelijk het recht op correctie van uw gegevens. In geval wijziging van onze Privacy Policy nodig mocht zijn, dan vindt u op deze pagina altijd de meest recente informatie.

Inschrijven

Inschrijven voor tijdelijke woonruimten

Inschrijven nieuwsbrief