Woning zoeken
Zoeken

Partners

Argenta

Wij zijn Argenta. Een bank voor hypotheken, sparen en verzekeren. Die in Belgiė al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. We zijn er voor iedereen die niet van risico’s houdt. En die financiėle keuzes maakt met gezond verstand.
Gezond verstand verdient een gezonde bank. Wat maakt Argenta gezond? Voor hypotheken en daarbij behorende producten werken we met onafhankelijke adviseurs. Dit maakt een netwerk van kantoren in Nederland overbodig. En dat scheelt kosten. Bovendien regelt u uw bankzaken eenvoudig online. Argenta opereert binnen de vertrouwde Benelux-markt. Een markt die we goed kennen. En dicht bij u. Kijk maar naar onze rente voor sparen en hypotheken. Argenta keert geen bonussen aan personeel uit. Bovendien investeren we het grootste deel van de winst steeds opnieuw in de bank. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering. Zo gaat onze aandacht helemaal naar u. En laten we u profiteren van onze gezonde groei. Bij Argenta ontdekt u het voordeel van bankieren met gezond verstand.

a.s.r.

a.s.r. is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. We gaan terug naar de kern van verzekeren, namelijk mensen helpen door te doen. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta bieden wij een breed scala aan verzekeringen aan: schade-, levens-, inkomens- en reisverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Naast verzekeringsproducten is a.s.r. ook actief op het gebied van hypotheken, sparen en beleggen en vastgoedontwikkeling.

ABN AMRO

Bij ABN AMRO staat de klant altijd voorop en met behoud van het beste van beide banken, willen we een bank zijn die voor de lange termijn duurzame waarde creƫert voor alle stakeholders van ABN AMRO - met inbegrip van klanten, aandeelhouders, medewerkers en de samenleving als geheel.


ING Bank

De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiƫle instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING heeft wereldwijd meer dan 85 miljoen klanten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Aziƫ en Australiƫ.

Van Lanschot

Van Lanschot NV is houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. De meer dan 270 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige private bank: een stevige basis voor de toekomst. De dienstverlening van Van Lanschot richt zich met name op vermogende particulieren en ondernemers. Dochteronderneming Kempen & Co richt zich daarnaast ook op de institutionele markt en verleent beleggingsdiensten.

Huurwoningen.nl

Iedere dag ontmoeten duizenden huurders en verhuurders elkaar op Huurwoningen.nl, de grootste huurmarktplaats van Nederland. Dagelijks vindt u hier het nieuwste aanbod aan huurwoningen.

Pararius

Pararius is de grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Pararius brengt huurders en verhuurders bij elkaar. Op Pararius bieden honderden professionele organisaties hun beschikbare huurwoningen aan. Deze organisaties bestaan uit makelaars, beheerders, ontwikkelaars en woningcorporaties door heel Nederland. Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken in het grote aanbod en vervolgens contact met hen opnemen per mail of eenvoudigweg door gewoon even te bellen.

Pararius is ontwikkeld door verhuurspecialisten die de markt voor huurwoningen transparant wilden maken. Pararius is handig voor huurders en verhuurders.

Nationale Hypotheek Garantie

Voor mensen met een eigen woning is het wegvallen van (een deel van) het inkomen een nachtmerrie. Toch kan dit iedereen overkomen. Het zijn zaken waar we liever niet aan denken maar die wel tot de realiteit behoren. Heeft u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Zowel Tijdelijk Twee woningen als NHG willen u de mogelijkheid bieden een moeilijke periode in uw leven zonder kleerscheuren te overbruggen.

Inschrijven

Inschrijven voor tijdelijke woonruimten

Inschrijven nieuwsbrief