Woning zoeken
Zoeken

Partners

Argenta

Wij zijn Argenta. Een bank voor hypotheken, sparen en verzekeren. Die in Belgiė al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. We zijn er voor iedereen die niet van risico’s houdt. En die financiėle keuzes maakt met gezond verstand.
Gezond verstand verdient een gezonde bank. Wat maakt Argenta gezond? Voor hypotheken en daarbij behorende producten werken we met onafhankelijke adviseurs. Dit maakt een netwerk van kantoren in Nederland overbodig. En dat scheelt kosten. Bovendien regelt u uw bankzaken eenvoudig online. Argenta opereert binnen de vertrouwde Benelux-markt. Een markt die we goed kennen. En dicht bij u. Kijk maar naar onze rente voor sparen en hypotheken. Argenta keert geen bonussen aan personeel uit. Bovendien investeren we het grootste deel van de winst steeds opnieuw in de bank. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering. Zo gaat onze aandacht helemaal naar u. En laten we u profiteren van onze gezonde groei. Bij Argenta ontdekt u het voordeel van bankieren met gezond verstand.

ABN AMRO

Bij ABN AMRO staat de klant altijd voorop en met behoud van het beste van beide banken, willen we een bank zijn die voor de lange termijn duurzame waarde creƫert voor alle stakeholders van ABN AMRO - met inbegrip van klanten, aandeelhouders, medewerkers en de samenleving als geheel.


ING Bank

De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiƫle instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING heeft wereldwijd meer dan 85 miljoen klanten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Aziƫ en Australiƫ.

Huurwoningen.nl

Iedere dag ontmoeten duizenden huurders en verhuurders elkaar op Huurwoningen.nl, de grootste huurmarktplaats van Nederland. Dagelijks vindt u hier het nieuwste aanbod aan huurwoningen.

Nationale Hypotheek Garantie

Voor mensen met een eigen woning is het wegvallen van (een deel van) het inkomen een nachtmerrie. Toch kan dit iedereen overkomen. Het zijn zaken waar we liever niet aan denken maar die wel tot de realiteit behoren. Heeft u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Zowel Tijdelijk Twee woningen als NHG willen u de mogelijkheid bieden een moeilijke periode in uw leven zonder kleerscheuren te overbruggen.

Inschrijven

Inschrijven voor tijdelijke woonruimten

Inschrijven nieuwsbrief