Woning zoeken
Zoeken

Partners

Argenta

Wij zijn Argenta. Een bank voor hypotheken, sparen en verzekeren. Die in Belgiė al 60 jaar staat als een huis. Argenta is een bank voor mensen, en dus niet voor bedrijven. We zijn er voor iedereen die niet van risico’s houdt. En die financiėle keuzes maakt met gezond verstand.
Gezond verstand verdient een gezonde bank. Wat maakt Argenta gezond? Voor hypotheken en daarbij behorende producten werken we met onafhankelijke adviseurs. Dit maakt een netwerk van kantoren in Nederland overbodig. En dat scheelt kosten. Bovendien regelt u uw bankzaken eenvoudig online. Argenta opereert binnen de vertrouwde Benelux-markt. Een markt die we goed kennen. En dicht bij u. Kijk maar naar onze rente voor sparen en hypotheken. Argenta keert geen bonussen aan personeel uit. Bovendien investeren we het grootste deel van de winst steeds opnieuw in de bank. Dat kan omdat Argenta een onafhankelijke bank is, zonder beursnotering. Zo gaat onze aandacht helemaal naar u. En laten we u profiteren van onze gezonde groei. Bij Argenta ontdekt u het voordeel van bankieren met gezond verstand.

Centraal Beheer

Centraal Beheer Achmea begon in 1909 als een klein administratiekantoor voor onderlinge verzekeringen van werkgevers. Niet in Apeldoorn, maar in Amsterdam. Pas in de jaren zeventig verhuisde de verzekeraar naar de plaats die iedereen kent van de campagne 'Even Apeldoorn bellen'. Centraal Beheer Achmea werkt niet met tussenpersonen, maar heeft rechtstreeks contact met klanten over haar producten en diensten. De verzekeraar biedt onder meer autoverzekeringen, woonverzekeringen en rechtsbijstandverzekeringen aan. Centraal Beheer Achmea is onderdeel van de Achmea Groep.

Woonfonds

Woonfonds is een Brabants bedrijf met 350 medewerkers. Een bank binnen de grote verzekeraar Achmea. Sinds 1973 bieden wij hypotheken aan. Dat doen wij via onafhankelijke adviseurs. Wij geloven dat zij u het beste kennen en u het beste persoonlijke advies kunnen geven. En zij vergelijken ons ook met andere aanbieders.

Nationale Nederlanden

Nationale-Nederlanden behoort met ruim 5 miljoen particuliere en zakelijke klanten tot de grootste en meest toonaangevende financiele dienstverleners van Nederland. Nationale-Nederlanden biedt een compleet assortiment aan producten waaronder verzekeringen, pensioenen, banksparen, sparen, hypotheken, beleggingen en leningen. De combinatie van 6000 deskundige en betrokken medewerkers, goede producten en diensten en een juiste verhouding tussen prijs en kwaliteit stelt ons in staat de beste oplossing voor u, onze klanten, te vinden.

Delta Lloyd

Delta Lloyd is een brede financiele dienstverlener waar zowel zakelijke als particuliere klanten terecht kunnen voor onder meer verzekeringen, vermogensbeheer en pensioenproducten. Delta Lloyd biedt klanten meer zekerheid door hen te helpen kritisch naar hun financien te kijken.

a.s.r.

a.s.r. is de Nederlandse verzekeringsmaatschappij voor alle verzekeringen. We gaan terug naar de kern van verzekeren, namelijk mensen helpen door te doen. Met de merken a.s.r., De Amersfoortse, Ditzo, Europeesche Verzekeringen en Ardanta bieden wij een breed scala aan verzekeringen aan: schade-, levens-, inkomens- en reisverzekeringen, collectieve en individuele pensioenen, zorgverzekeringen en uitvaartverzekeringen. Naast verzekeringsproducten is a.s.r. ook actief op het gebied van hypotheken, sparen en beleggen en vastgoedontwikkeling.

Rabobank

De samenstelling van de Rabobank Groep kenmerkt zich door een sterke onderlinge verwantschap vanuit haar coƶperatieve wortels. De Rabobank Groep is een in Nederland gewortelde internationale financiƫle dienstverlener op coƶperatieve grondslag. We zijn actief op het gebied van bankieren, vermogensbeheer, leasing, verzekeren en vastgoed. In Nederland ligt de nadruk op brede financiƫle dienstverlening, internationaal richten we ons vooral op de food- en agribusiness.

Achmea

Achmea Holding N.V. is een van de grootste financiƫle dienstverleners van Nederland. Achmea is het moederbedrijf van een aantal Nederlandse verzekeringsmerken, zoals Centraal Beheer Achmea, Interpolis, FBTO, Zilveren Kruis Achmea, Agis en AvƩro Achmea.


ABN AMRO

Bij ABN AMRO staat de klant altijd voorop en met behoud van het beste van beide banken, willen we een bank zijn die voor de lange termijn duurzame waarde creƫert voor alle stakeholders van ABN AMRO - met inbegrip van klanten, aandeelhouders, medewerkers en de samenleving als geheel.


SNS Bank

De geschiedenis van SNS Bank gaat terug tot 1817. In dat jaar werd de eerste Nederlandse spaarbank opgericht. Sparen was toen vooral een middel om de zelfredzaamheid van Nederlanders te bevorderen. Die zelfredzaamheid staat ook nu nog centraal bij SNS Bank.

ING Bank

De ING is een Nederlands onderdeel van de ING Groep, een wereldwijde financiƫle instelling die diensten levert op het gebied van bankieren, beleggen, levensverzekeringen en pensioenen. ING heeft wereldwijd meer dan 85 miljoen klanten in Europa, de Verenigde Staten, Canada, Latijns-Amerika, Aziƫ en Australiƫ.

Obvion

Obvion is een hypotheekbedrijf dat gevestigd is in Heerlen. Obvion verstrekt hypotheken aan particulieren, uitsluitend via tussenpersonen. Obvion heeft als doel de consument financieel onbezorgd te laten wonen tijdens de gehele looptijd van de hypotheek.

Van Lanschot

Van Lanschot NV is houdstermaatschappij van F. van Lanschot Bankiers NV, de oudste onafhankelijke bank van Nederland. De meer dan 270 jaar rijke historie vormt het fundament voor de huidige private bank: een stevige basis voor de toekomst. De dienstverlening van Van Lanschot richt zich met name op vermogende particulieren en ondernemers. Dochteronderneming Kempen & Co richt zich daarnaast ook op de institutionele markt en verleent beleggingsdiensten.

Huurwoningen.nl

Iedere dag ontmoeten duizenden huurders en verhuurders elkaar op Huurwoningen.nl, de grootste huurmarktplaats van Nederland. Dagelijks vindt u hier het nieuwste aanbod aan huurwoningen.

Pararius

Pararius is de grootste onafhankelijke website voor vraag en aanbod van huurwoningen in Nederland. Pararius brengt huurders en verhuurders bij elkaar. Op Pararius bieden honderden professionele organisaties hun beschikbare huurwoningen aan. Deze organisaties bestaan uit makelaars, beheerders, ontwikkelaars en woningcorporaties door heel Nederland. Bezoekers kunnen eenvoudig zoeken in het grote aanbod en vervolgens contact met hen opnemen per mail of eenvoudigweg door gewoon even te bellen.

Pararius is ontwikkeld door verhuurspecialisten die de markt voor huurwoningen transparant wilden maken. Pararius is handig voor huurders en verhuurders.

Nationale Hypotheek Garantie

Voor mensen met een eigen woning is het wegvallen van (een deel van) het inkomen een nachtmerrie. Toch kan dit iedereen overkomen. Het zijn zaken waar we liever niet aan denken maar die wel tot de realiteit behoren. Heeft u een hypotheek met Nationale Hypotheek Garantie (NHG), dan hoeft u zich hierover geen zorgen te maken. Zowel Tijdelijk Twee woningen als NHG willen u de mogelijkheid bieden een moeilijke periode in uw leven zonder kleerscheuren te overbruggen.

Inschrijven

Inschrijven voor tijdelijke woonruimten

Inschrijven nieuwsbrief