Woning zoeken
Zoeken

Tarieven

Bij Tijdelijk Twee Woningen betaalt u een vast, laag tarief voor de service die u afneemt, zonder verrassingen achteraf en zonder verplichte maandelijkse beheerkosten!

Het tarief is afhankelijk van het verhuurpakket dat u kiest. Hoe meer u zelf doet, hoe goedkoper het wordt. Heeft u al een vergunning? Of wilt u liever zelf bezichtigen? Hiermee kunt u veel geld besparen.

De kosten worden pas in rekening gebracht op het moment dat de woning daadwerkelijk wordt verhuurd, dus no cure no pay! Wij brengen het bedrag van uw pakket in mindering op de eerste huurbetaling en borgbetaling, waardoor u als verhuurder vooraf geen onkosten heeft, op de leges voor de vergunning na.

Heeft u zelf al een huurder gevonden? Dan betaalt u wel alle kosten vooraf, aangezien wij direct voor u aan de slag gaan met de huurovereenkomst. U kunt natuurlijk met een huurder afspreken dat u de kosten samen deelt.

Stel hier direct uw "zorgeloos verhuren" pakket samen en vraag een vrijblijvende offerte aan.

Additionele kosten

Leegstandwetvergunning

Veel gemeentes brengen kosten in rekening voor het verstrekken van de Leegstandwetvergunning. Dit zijn de enige kosten die vooraf door verhuurder zelf betaald moeten worden. De factuur voor de leges wordt door de gemeente rechtstreeks aan u verzonden.

Machtiging

Indien u als verhuurder in het buitenland verblijft kan het zijn dat u een gemachtigde nodig heeft om namens u de huurovereenkomst af te sluiten en te ondertekenen. Hetzelfde geldt in het geval van meerdere erfgenamen, waarbij één persoon optreedt als gemachtigde. Indien hiervoor geen notariële akte is opgesteld, kunnen wij voor u ook een machtiging opstellen. De kosten hiervoor bedragen € 65,- incl. BTW.

Administratiekosten

Per dossier brengen wij administratiekosten in rekening voor het verwerken van uw aanmelding en het behandelen van uw dossier. Met dit bedrag dekken wij het grootste gedeelte van de facilitaire kosten. De administratiekosten 2016 bedragen € 5,45.

Heeft u uw woning al eerder verhuurd via Tijdelijk Twee Woningen?

Neem dan contact met ons op voor de speciale, extra voordelige tarieven en u ontvangt direct een vrijblijvende offerte.

No cure no pay

U betaalt bij Tijdelijk Twee Woningen pas op het moment dat uw woning daadwerkelijk wordt verhuurd. Indien wij geen toestemming tot verhuur ontvangen van uw bank dan betaalt u helemaal niets! Wanneer u de woning tussentijds terugtrekt (vanwege verkoop of andere reden) en de woning is nog niet verhuurd, dan betaalt u slechts voor de tot dan toe verrichte werkzaamheden.