Woning zoeken
Zoeken

Over TTW

Tijdelijk Twee Woningen helpt huizenbezitters om een periode van dubbele woonlasten veilig te overbruggen door tijdelijke verhuur. Met ondersteuning van enkele gerenommeerde partijen brengt dit de woningmarkt weer in beweging.

Tijdelijk Twee Woningen is een onafhankelijk en op zichzelfstaand platform. Er is draagvlak gevonden bij overheidsinstellingen en hypotheekverstrekkers. Er is een samenwerkingsverband met verschillende gerenommeerde partners op het gebied van vastgoedbeheer, financiering, verzekeringen, persoonsscreening en incasso. In overleg met overheid en maatschappelijke organisaties spannen wij ons in om de dynamiek in de woningmarkt terug te brengen en te behouden. Door de bundeling van alle benodigde expertise in één platform kunnen we voor zowel woningeigenaren als woningzoekenden een snelle en doelmatige oplossing bieden.

Tijdelijk Twee Woningen biedt een snelle en veilige oplossing voor huizenbezitters die kampen met dubbele woonlasten. Dat is niet alleen een uitkomst voor 'dubbeleigenaren', maar ook voor mensen die de aankoop van een huis uitstellen. Zij hoeven niet langer bang te zijn voor dubbele woonlasten.

Inschrijven

Inschrijven voor tijdelijke woonruimten

Inschrijven nieuwsbrief