Woning zoeken
Zoeken

Huis verkopen

Krijgt u graag persoonlijk advies van een gecertificeerd makelaar met kennis van de woningmarkt, die u alle zorgen uit handen neemt? Dan is onze verkoopservice wellicht iets voor u! U bepaalt zelf welk verkooppakket het beste bij uw situatie past. De prijzen zijn gunstiger dan bij de "doe het zelf" makelaars, zonder dat het ten koste gaat van de kwaliteit.

Ook bent u ervan verzekerd dat u aan de (verkoop)voorwaarden voldoet om te mogen (blijven) verhuren. Om uw woning te verhuren met toestemming van de bank moet u namelijk aan een aantal voorwaarden voldoen. Een van de voorwaarden is dat de woning te koop moet staan en gedurende de verhuurperiode ook actief in de verkoop moet blijven. Ook wenst de bank periodieke verslaglegging van de makelaar m.b.t. de verkoopactiviteiten.

Voor meer informatie over de voorwaarden en tarieven kunt u een email sturen aan info@tijdelijktweewoningen.nl met daarin uw verzoek en er zal zo spoedig mogelijk contact met u worden opgenomen. De makelaar komt altijd vrijblijvend bij u langs.

 

 

 

 

Inschrijven

Inschrijven voor tijdelijke woonruimten

Inschrijven nieuwsbrief