Zoekresultaten> Cornelis trompstraat 12
Zoeken

Cornelis trompstraat 12

terug naar overzicht
Cornelis trompstraat 12
€ 1195 p.mnd
3071 XV Rotterdam
Appartement
2 slaapkamers / 80 m2
Beschikbaar per 01/04/2020
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 300.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Text: English and Dutch
RUIM APPARTEMENT MET EEN BALKON MET UITZICHT OP DE MAAS!

Geniet hier van de dorpse sferen en begeef je tegelijkertijd op loopafstand van alle stadse voorzieningen! Via de Willemsbrug of de Koninginnebrug bent u binnen "no time" in het centrum van Rotterdam. Winkels, openbaar vervoer, supermarkten zijn op loopafstand. Heeft u een auto dan bent u binnen 10 minuten op de snelweg en parkeren kan voor de deur!

U komt binnen in de ruime hal, hier vindt u gelijk het separate toilet en de badkamer. De badkamer is voorzien van een douche, wastafel en de aansluiting van de wasmachine.

De woonkamer is aan de achterzijde gelegen, door de vele ramen is het hier licht en kijkt u op het parkje dat gelegen is voor het complex. Via een loopdeur heeft u toegang tot het balkon waarvandaan u zicht heeft op de Maas. De keuken grenst aan de woonkamer, is eenvoudig maar zeer ruim! Hier hangt ook de CV ketel en is nog een handige inbouwkast.

Het appartement heeft twee slaapkamers. De grootste is maar liefst ca. 15m², voorzien van een laminaatvloer. De tweede slaapkamer is ca. 8m² en ook voorzien van dezelfde laminaatvloer.

De pluspunten van de woning; Zeer centrale ligging, ruime woonkamer, balkon met zicht op de Maas, open keuken en twee slaapkamers.

SPACIOUS APARTMENT WITH A BALCONY WITH A VIEW OF THE MEUSE!

Enjoy the village atmosphere here and at the same time be within walking distance of all city amenities! Via the Willemsbrug or the Koninginnebrug you will be in the center of Rotterdam in no time. Shops, public transport, supermarkets are within walking distance. Do you have a car then you are on the highway within 10 minutes and parking is possible in front of the door!

You enter the spacious hall, where you will immediately find the separate toilet and bathroom. The bathroom has a shower, sink and washing machine connection.

The living room is located at the rear, through the many windows it is light here and you look at the park that is located in front of the complex. Through a wicket door you have access to the balcony from where you have a view of the Maas. The kitchen is adjacent to the living room, is simple but very spacious! The boiler also hangs here and there is a handy built-in cupboard.

The apartment has two bedrooms. The largest is no less than approx. 15m², with a laminate floor. The second bedroom is approx. 8m² and also has the same laminate floor.

The plus points of the home; Very central location, spacious living room, balcony with view on the Maas, open kitchen and two bedroom

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1981
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 80 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)