Zoekresultaten> Cornelis Edelmanstaat 13
Zoeken

Cornelis Edelmanstaat 13

terug naar overzicht
Cornelis Edelmanstaat 13
€ 1475 p.mnd
1447 GH Purmerend
Hoek woning
4 slaapkamers / 103 m2
Beschikbaar per 01/07/2020
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 240.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

De hoekwoning bevind zich in een autovrije straat en is te huur vanaf 1 Juli 2020. Op de hoek van de straat bevind zich een directe busverbinding naar Amsterdam met een reistijd van circa 20 minuten. Winkelcentra is op loopafstand door een mooi groen aangelegde park in de Purmer-zuid. Tevens staat er een basisschool aan het einde van de straat. De woning staat op een zeer tactische plek, waardoor u zich snel kan verplaatsen via de hoofdwegen en -of met het openbaar vervoer.

De woonkamer is heerlijk licht met grote ramen in combinatie met een lichte houten vloer. De bruine muur zorgt voor een sfeervol effect. Op de begane grond is aparte toiletruimte.

De keuken is praktisch, modern en licht! Doordat de kleur neutraal is, past deze keuken bij elke stijl. Deze is aan de straatzijde gesitueerd, waardoor je uitzicht hebt op de gezellige buurt. De tuin is zonnig gelegen waardoor je heerlijk kunt genieten van de zon en rust. Ook is er voldoende ruimte voor een lounge hoek en voor spelende kinderen.

De badkamer heeft een landelijke en stoere tint. Dit komt mede door het gebruik van lichte en donkere tegels. De badkamer is voorzien van een toilet, douchehoek en dubbele wastafel.

De woning heeft vier slaapkamers, twee grote slaapkamers op de eerste verdieping en één kleinere multifunctionele kamer wat nu gebruikt wordt als baby slaapkamer.
De kamers aan de achterzijde zijn voorzien van een dakkapel met rolluiken.

Op de zolder vind u een ruime overloop met plaats voor een wasmachine en droger. Op de zolder is een ruime slaapkamer gerealiseerd. Tevens is er voldoende opberg ruimte aanwezig op de zolder, zowel achter de zijschotten als op de vliering boven de overloop.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Hoek woning
Bouwjaar 1990
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 103 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (17)