Zoekresultaten> sGravenstraat 263
Zoeken

sGravenstraat 263

terug naar overzicht
sGravenstraat 263
€ 710 p.mnd
4567 AG Clinge
Tussenwoning
3 slaapkamers / 120 m2
Beschikbaar per 15/08/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 144.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Half vrijstaande woning met berging op een perceel van 235m2. Via de hal met mooie oude tegeltjes, en doorgang naar de woonkamer. De woonkamer is opgedeeld in een voor- en achterkamer. In het eerste deel van de uitbouw staat de keuken. Deze is voorzien van een oven, gasfornuis en lekker wat kastruimte. Het tweede deel van de uitbouw zou wel gerenoveerd moeten worden. In dit deel staat het toilet en de badkamer met douche.

Op de eerste verdieping heb je 3 slaapkamers en een berging. In deze berging staat de Hr-combi cv-ketel opgesteld. Tweede verdieping: Via de berging heb je toegang tot een kleine bergzolder.
In de achtertuin staat een stenen en een houten tuinhuis. Aan de zijkant van de woning heb je de eigen uitgang van het perceel.

De woning kan per 15 Augustus 2019 worden verhuurd, echter de badkamer wordt momentheel aan gewerkt, maar er kan wel worden gedouchte. In overleg worden verdere opknapwerkzaamheden afgestemd. Op deze woning is het mogelijk om huursubsidie te ontvangen.

De bakker en slager op loopafstand. Op een paar minuten lopen heb je een leuke kinderboerderij en heb je toegang tot het natuurgebied Clingse bos. Hulst: 4,4km, Terneuzen: 21,8km, Antwerpen: 25,8km, Breda: 80,6km.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1925
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 120 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (11)