Zoekresultaten> Rugstreeppad 113
Zoeken

Rugstreeppad 113

terug naar overzicht
Rugstreeppad 113
€ 1350 p.mnd
2441 HC Nieuwveen
Tussenwoning
3 slaapkamers / 115 m2
Beschikbaar per 15/09/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 319.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Deze jonge tussenwoning is gelegen aan het Rugstreeppad in Nieuwveen, met voldoende parkeerruimte, water en groen in de straat. De woning is gasloos en dus volledig klaar voor de toekomst! Op de begane grond is ruimte voor een hal, toilet, luxe keuken en sfeervolle woonkamer. Vanuit de hal bereikt u via de trap de eerste verdieping. Deze bestaat uit een overloop, twee royale slaapkamers (kunnen er drie van worden gemaakt) en een badkamer.

Op de tweede verdieping vindt u een voorzolder met ruimte voor de wasmachine, droger en de warmtepomp en separaat de ruime derde slaapkamer. Dankzij de vloerverwarming - die ook koelt in de zomer - is iedere ruimte in ieder jaargetij comfortabel!

De woning ligt aan de rand van Nieuwveen en is in een nieuwe en tevens kindvriendelijke woonwijk gelegen. De winkels, scholen en sportvoorzieningen zijn op loopafstand en is er wekelijks een markt op het plein aanwezig.

Door de centrale ligging bent u snel in één van de vele steden in de buurt. Bekend en opvallend binnen de gemeente zijn de Nieuwkoopse plassen, waar het aantrekkelijk wonen is. Water in combinatie met recreatie, groen, ruimte en rust zijn de kenmerken voor het woon- en werkgebied van de gemeente Nieuwkoop. En dit alles op nog geen 30 autominuten afstand van steden als Amsterdam met de luchthaven Schiphol, Rotterdam, Den Haag en Utrecht.

De woning is gasvrij en dus toekomstgericht en heeft een massief eiken houten vloer in de woonkamer met vloerverwarming in de winter en een koelsysteem in de zomer. De luxe open keuken voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woning is gelegen nabij het centrum, sportgelegenheid en een basisschool.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2009
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 115 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (18)