Zoekresultaten> Berkenlaan 6
Zoeken

Berkenlaan 6

terug naar overzicht
Berkenlaan 6
€ 715 p.mnd
6865 XE Doorwerth
Appartement
2 slaapkamers / 63 m2
Beschikbaar per 01/08/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 130.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Dit appartement bevind zich op de eerste etage van een keurig kleinschalig complex op loop afstand van een winkelcentrum, basis en middelbare school en overige dagelijkse voorzieningen. Vanuit deze locatie bent u ook in enkele minuten bij de prachtige duno-bossen om even heerlijk tot rust te komen en een prachtige wandeling te maken.

De woning is eenvoudig ingericht maar met zijn 63 vierkante meter woonoppervlakte voelt deze zeer ruim aan, de keuken is voorzien van alle apparatuur die men dagelijks wenst.
De woning heeft twee slaapkamers, een ruime woonkamer, een toilet, een badkamer, een keuken.

Deze woning valt onder de huursubsidiegrens.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 63 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (15)