Zoekresultaten> Molenaarstraat 144
Zoeken

Molenaarstraat 144

terug naar overzicht
Molenaarstraat 144
€ 1500 p.mnd
5374 GX Schaijk
Vrijstaande woning
5 slaapkamers / 190 m2
Beschikbaar per 01/09/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 499.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Royaal vrijstaand en gestoffeerde woonhuis met 5 slaapkamers, prachtig gelegen in een ruim opgezette en groene omgeving met een zeer fraai landelijk uitzicht.
Dit huis kenmerkt zich door: ruimte, privacy, een fijne tuin met veranda, vrij gelegen aan de rand van de bebouwde kom, nabij uitvalswegen, in een kindvriendelijke buurt, met een vrijstaande multifunctionele garage, een eigen oprit, complete keuken, moderne badkamer, een kantoor op de begane grond (of extra slaapkamer) en 4 flinke slaapkamers op de eerste etage! Het centrum van Schaijk bevindt zich op loopafstand van de woning. Schaijk heeft een uitstekend winkel, school en sportvoorzieningenaanbod.

Schaijk is centraal gelegen in de driehoek Nijmegen, Den Bosch en Eindhoven en heeft daardoor een uitstekende bereikbaarheid. De woning is gelegen nabij de op en afritten van de snelweg A50 met directe verbindingen naar Nijmegen en Arnhem in noordelijke richting en naar Oss, Den Bosch, Veghel en Eindhoven in zuidelijke richting.
De uitgestrekte natuurgebieden en zandverstuivingen "Herperduin" en "de Maashorst" liggen op korte afstand en bieden geweldige recreatieve mogelijkheden;

Kenmerken: Woonoppervlakte 190 m2, 5 slaapkamer of 4 slaapkamer en 1 kantoorruimte, grote zolder met vaste trap, vrijstaande garage, Veranda voorzien van heater, Sfeervolle gashaard, Recent gemoderniseerd en voorzien van alle luxe Huur is voor een periode van twee jaar, daarna komen de eigenaren zelf weer wonen. Woning is beschikbaar vanaf september, de huurprijs is exclusief gas, water en licht en de borg bedraagt twee maanden huur.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 190 m2
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Begane grond, Berging, Garage, Ligbad, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)