Zoekresultaten> Van Speijckstraat 14
Zoeken

Van Speijckstraat 14

terug naar overzicht
Van Speijckstraat 14
€ 715 p.mnd
7141 VZ Groenlo
Tussenwoning
3 slaapkamers / 107 m2
Beschikbaar per 14/07/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 175.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

De woning staat in een rustige buurt. Schuin achter het blok bevindt zich de St Willibrordus basisschool. Op 3 minuten afstand lopen kan je heerlijk wandelen langs de prachtige Slinge. De woning is recentelijk voorzien van een nieuwe keuken en toiletten. De nieuwe badkamer is voorzien van een prachtige douche met stoom, ligbad voor 2 personen. Met hemeldouche én designdouche, accupunctuurstralen en jets. Daarnaast nog lichttherapie, ventilator en ozon schoonmaak functie. Ook nieuw geplaatst in de badkamer een nieuw toilet en een dubbele wasbak en een design radiator.

Entree via ruime hal. Toilet, ruime woonkamer voorzien van ADSL en Glasvezel aansluiting, keuken met aan weerszijden inbouw keuken. Voorzien van inbouw- koelkast en diepvries, vaatwasser en combi oven. Onder de trap een ruime bergkast.

Eerste verdieping bereikbaar via vaste trap waar zich drie ruime slaapkamers bevinden.
Tweede verdieping - zolder bereikbaar door een vaste trap.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1972
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 107 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Ligbad, Parkeergelegenheid, Tuin, Whirlpool
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)