Zoekresultaten> Hammarskjoldlaan 57
Zoeken

Hammarskjoldlaan 57

terug naar overzicht
Hammarskjoldlaan 57
€ 900 p.mnd
2286 GX Rijswijk
Appartement
2 slaapkamers / 58 m2
Beschikbaar per 15/07/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 159.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

IN APPARTEMENTENCOMPLEX "HAMMARSKJOLD" OP DE 2E VERDIEPING GELEGEN 3-KAMER HOEKAPPARTEMENT MET 2 SLAAPKAMERS, LIFT, BALKON AAN DE W. BREDERODELAAN EN EIGEN BERGING OP DE BEGANE GROND. DE WONING IS OP KORTE AFSTAND GELEGEN VAN HET WILHELMINAPARK, HET NS-STATION EN WINKELCENTRUM IN DE BOGAARD.

Goed aangelegde, gemeenschappelijke tuin, afgesloten hoofdentree met brievenbussen en bellentableau, lift en trappenhuis, toegang tot de woning op de 2e verdieping vanaf de lift, ruime woningentree met berging en modern toilet v.v. wit sanitair, ruime woon-/eetkamer annex open keuken ca. 6.81x4.02, deur naar het balkon op het noordwesten met uitzicht op plantsoen met waterpartij, vanaf de woonkamer doorloop naar de aangrenzende slaapkamer ca. 4.02x3.02 met ruime vaste kast, glazen schuifdeur naar de grote badkamer met ligbad/douche, wastafelmeubel en aansluiting wasmachine. Tweede hoekgelegen slaapkamer ca. 2.38x2.32. Op de begane grond een eigen (fietsen)berging v.v. elektra.

Aanvullende informatie: Dubbel glas , actieve VVE, bijdrage € 157,49 per maand incl. voorschot stookkosten (cv-blokverwarming) en water. Op loopafstand van buurtwinkelcentrum met o.a. snackbar en Chinees, bus- en tramhaltes en het Wilhelminapark. Direct om de hoek de uitvalswegen naar de A4, A12 en A13. Gratis Parkeren.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1976
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 58 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Lift, Ligbad, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (16)