Zoekresultaten> Nieuwpoortstraat 94
Zoeken

Nieuwpoortstraat 94

terug naar overzicht
Nieuwpoortstraat 94
€ 1450 p.mnd
1055 RZ Amsterdam
Appartement
1 slaapkamers / 50 m2
Beschikbaar per 01/06/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 300.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Luxe 2-kamerappartement (49,4 m2) gelegen op de 2e verdieping van een in 2017 volledig verbouwd appartementencomplex. De woning verkeert in uitstekende conditie en is zo te betrekken. Begane grond: De keurige gezamenlijke entree met trappenhuis en lift is alleen toegankelijk voor de bewoners.

Tweede verdieping: Dankzij de extra breedte van de galerij is er direct voor de woning een leuk terras, veranda gecreëerd. Bij binnenkomst in het appartement valt direct en de prachtige afwerking op. Dit appartement is echt zo te betrekken. Aan de achterzijde ligt de woonkamer met open keuken. De keuken is voorzien van alle gangbare apparatuur inclusief vaarwasser. In de gang naar de slaapkamer ligt het aparte toilet en de CV-ruimte met plek wasmachine. De ruime slaapkamer heeft een open verbinding naar de badkamer met inloop-regendouche.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 50 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (9)