Zoekresultaten> Ruimzicht 224
Zoeken

Ruimzicht 224

terug naar overzicht
Ruimzicht 224
€ 1395 p.mnd
1068 CW Amsterdam
Appartement
1 slaapkamers / 70 m2
Beschikbaar per 01/04/2019
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 300.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Dit 2-kamer appartement van ca. 70 m² is prachtig gelegen op de negende verdieping van het complex 'Torenwijck IV' met een groen en waterrijk uitzicht over de Sloterplas en het Sloterpark. Het appartementencomplex beschikt over een dubbele liftinstallatie en wordt beheerd door een actieve en financieel gezonde Vereniging van Eigenaren.

De torenflat 'Torenwijck IV' maakt deel uit van de welbekende torens van Ruimzicht / Vrijzicht. Het gaat om een zestal torenflats van twaalf verdiepingen elk met op de begane grond de bergingen. Het appartement ligt op loopafstand van winkelcentrum Osdorpplein waar u terecht kunt voor al uw dagelijkse boodschappen, diverse sportinstellingen in de directe omgeving. Tevens zeer goede aansluitingen qua openbaar vervoer middels trein-, tram- en diverse busverbindingen en eveneens op zeer korte afstand van uitvalswegen A4, A9 en A10! Voor uw eigen auto en bezoekers is er rondom het appartementencomplex voldoende vrije parkeergelegenheid!

INDELING:
Besloten entree met intercomsysteem, een trap en twee liften naar de negende etage. U komt de woning binnen via een eigen entree met daar een hal met garderoberuimte, meterkast en een toilet. Ook treft u hier een ruimte aan met daarin de wasmachine aansluiting en een boiler. Vanuit de hal heeft u toegang tot de woonkamer en de woonkeuken.
De zeer ruime woonkamer is voorzien van een goed afgewerkte donkere laminaat vloer en netjes afgewerkte wanden. De vele ramen zorgen voor een goede daglichttoetreding en een prettig uitzicht over water en natuur. De houten kozijnen zijn vervangen door kunststofkozijnen en voorzien van handige draai-kantelramen (dubbel glas).

De ruime woonkeuken welke aan de westkant van de woning is gesitueerd is voorzien van een keuken blok met de volgende inbouwapparatuur: koelkast, 4 pits elektrische kookplaat, oven en afzuigkap. De keuken beschikt over een antraciet tegelvloer een groot raam en een klein raam dat open kan. Daarnaast treft u een openslaande deur aan naar het balkon.

Vanuit de woonkamer is de slaapkamer te bereiken. Deze is vierkant van formaat en beschikt over een zonnig balkon over de gehele breedte van de kamer. De badkamer is stijlvol en voorzien van een bad/douchecombinatie en een wastafel. Via de badkamer is een inpandige bergruimte te bereiken welke op dit moment is ingericht als walk in closet. Deze ruimte is ook bereikbaar vanuit de woonkamer. Om het geheel nog completer te maken bevinden er zich twee bergingen bij de woning. Een binnen berging voor opslag en een buiten berging welke uitermate geschikt is om te worden gebruikt voor het stallen van een scooter/motor.

Kortom: een zeer net en praktisch appartement met maar liefst twee balkons en een buiten berging. De huurprijs is exclusief Gas, water en stroom. In het appartement mag niet worden gerookt en huisdieren zijn niet toegestaan.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1967
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 70 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Lift, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn Onbepaalde tijd
Servicekosten Exclusief

Foto's (14)