Zoekresultaten> Wiardi Beckmanhof 23
Zoeken

Wiardi Beckmanhof 23

terug naar overzicht
Wiardi Beckmanhof 23
€ 1295 p.mnd
4908 CR Oosterhout
Twee onder een kap
3 slaapkamers / 162 m2
Beschikbaar per 01/12/2018
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 259.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

De royale geschakelde 2 onder 1 kapwoning met een aangebouwde tuinkamer, grenst uniek aan de "Oranjepolder", ligt op kindvriendelijke locatie en nabij het centrum. Goed geïsoleerd. Zonnige vrije achtertuin met zonneterras. Entree met een toilet, een multifunctionele werkkamer, een sfeervolle woonkamer, in semi-open verbinding met de zijkamer en de lichte, inbouwkeuken. 1e verdieping: overloop, 2 royale slaapkamers en een badkamer. 2e verdieping: vaste trap naar een overloop en een extra slaapkamer.

Entree/hal met een meterkast. Via de hal zijn de multifunctionele werk- c.q. speelkamer, het toilet met een fonteintje en de gezellige woonkamer toegankelijk. De extra kamer, ca. 2.80x5.60 m, ligt aan de voorzijde en heeft een voorgevelraam.

De sfeervolle woonkamer, ca. 4.25/5.30x7.00 m, heeft een praktische trap-bergkast en staat in semi-open verbinding met zowel de zijkamer alsmede de keuken. Door de goed geplaatste raampartijen komt er veel natuurlijk daglicht binnen. Dit geldt overigens voor de gehele woning. De aangrenzende zijkamer, ca. 2.85x4.85 m, heeft een achtergevelraam. Vanuit dit raam kijkt u weids uit over de eigen achtertuin en de unieke polder.

De halfopen keuken, ca. 2.40x2.40 m, ligt aan de voorzijde, heeft een voorgevelraam en is uitgerust met een L-vormige, lichte inbouwkeuken. Deze degelijke Siematic inbouwkeuken, is o.a. voorzien van een afzuigkap, een 4-pits gascomfoor, een oven, een vaatwasmachine en een diepvriezer.

Aan de overloop grenzen de badkamer en de 2 ruime slaapkamers. De badkamer met een voorgevelraam is uitgerust met o.a. een wastafelmeubel, een ligbad, een separate douchecabine en een toilet.

De 2e verdieping (ook een betonvloer) is te bereiken middels een vaste trap en bestaat uit een overloop en de 3e slaap-/werk-/hobbykamer. Deze bijzondere kamer heeft een Velux dakvenster aan de voor- en achterzijde.

Het riante woonhuis heeft een ideale achtertuin op het noordwesten. Door de tuindiepte/-breedte en de bebouwing kunt u zelf bepalen of u in de zon wenst te zitten. De vrije achtertuin heeft een groot terras, biedt veel privacy, ligt gunstig op de zon en grenst direct aan de "Oranjepolder". Aan de achtergevel treft u aan de "open tuinkamer". Deze tuinkamer, ca. 3.35x8.35 m, heeft een onderhoudsvriendelijk, dubbelwandig licht doorlatend dak.

Het aantrekkelijke woonhuis heeft ook aan de voorzijde een tuin. Hierdoor krijgt de straat een betere uitstraling en is er meer privacy in het woonhuis. Tevens kunt u uw auto op de eigen oprit parkeren.

Bijzonderheden
De royale, geschakelde 2-o-1 kapwoning met een aangebouwde tuinkamer, grenst uniek aan de "Oranjepolder", ligt op kindvriendelijke locatie, nabij diverse scholen, winkelcentra, openbaar vervoer, de natuur en speel-/sportmogelijkheden. De woonomgeving is hierdoor (ook) ideaal voor gezinnen met kinderen. De verbindingen naar het centrum (o.a. snelfietspaden) zijn goed. Dit geldt ook voor de aansluitingen op het centrale wegennet. Oosterhout staat bekend om haar fijne woon- en leefklimaat.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar 1989
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 162 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Ligbad, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn In overlegOnbepaalde tijd
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)