Zoekresultaten> Nienke van Hichtumweg, 40
Zoeken

Nienke van Hichtumweg, 40

terug naar overzicht
Nienke van Hichtumweg, 40
€ 1200 p.mnd
8448 SG Heerenveen
Vrijstaande woning
5 slaapkamers / 197 m2
Beschikbaar per 15/12/2018
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 495.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Met deze vrijstaande villa bent u voorbereid op de toekomst en wordt tevens gedeeltelijk gemeubileerd verhuurd. Duitse traditionele bouw met extra dikke muren, hoge isolatie, onderhoudsarm (kunststof ramen, kozijnen en dakoverstekken), een innovatief verwarmingssysteem met zonnecollectoren en klimaatbeheersing per vertrek.

Heeft u ruimte nodig voor hobby's? De vrijstaande garage van 56 m² is net zo degelijk gebouwd als de woning, dus ook volledig geïsoleerd. Voor de sleutelaars is er in de vloer een verzonken hydraulische hefbrug aanwezig en een ringleiding voor perslucht. De garage kan volledig gebruikt worden als hobby ruimte want er is maar liefst plek voor 2 auto's onder de carport.

Indeling begane grond:
Centrale hal met fraaie houtbewerkte trappartij, werkkamer, ruime woonkamer met open haard en aangrenzende veranda, open keuken met diverse inbouwapparatuur en inpandige bijkeuken. De gehele begane grond is voorzien van natuursteen (kwartsiet) met vloerverwarming.

Indeling eerste verdieping:
Drie royale slaapvertrekken van respectievelijk 18m², 16m² en 14m² en een fraaie badkamer (ca. 13 m² met stoomcabine, vrijstaand ligbad, dubbele wastafel en tweede toilet). Ook deze verdieping is helemaal voorzien van vloerverwarming. Via een vaste trap komt u op de tweede verdieping.

Indeling tweede verdieping:
Hier zijn nog 2 royale slaapvertrekken gesitueerd van ca. 18 m², een inloopkast en een berging.

Bijzonderheden:
Zeer veel luxe met o.a kunststof kozijnen (draai/kiep), centraal stofzuigersysteem, zonnecollectoren, afsluitbare poort met afstandbediening. Het totale perceel is 548 m² met een fraai ingerichte onderhoudsvrije (kunstgras) tuin op het zuidwesten. De woning is voorzien van 52 zonnepanelen (2018) en een warmtepomp (2018). Achter de woning is een door glas afsluitbare veranda (5m x 4m).

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2008
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 197 m2
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Begane grond, Berging, Garage, Ligbad, Openhaard, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn In overlegOnbepaalde tijd
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)