Zoekresultaten> Bisschop Lindanussingel 10
Zoeken

Bisschop Lindanussingel 10

terug naar overzicht
Bisschop Lindanussingel 10
€ 2500 p.mnd
6041 LV Roermond
Vrijstaande woning
5 slaapkamers / 338 m2
Beschikbaar per 01/11/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 875.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Deze fraaie stadsvilla heeft fraaie zichtlijnen naar de Roer vanuit diverse comfortabele leefruimtes. Grote raampartijen op het zuiden en een speelse indeling getuigen van een juiste visie van de architect. Met een woonoppervlakte van maar liefst 338 m2 biedt deze villa riant wooncomfort. Een indeling met 5 slaapkamers, 3 badkamers, 3 woonkamers en een kantoor getuigen van ruim comfort. Samen met de privacy dat een perceel van 2417 m2 te bieden heeft , is dit de ultieme uitvalsbasis op slechts enkele wandelminuten van de binnenstad. Raak ook geïnspireerd bij de rondgang door deze villa en geniet van de natuurlijke elementen die de ligging aan de Roer met zich mee brengt.

Deze villa is in 1960 gebouwd. In 1963 is achter de garage een kantoorruimte aangebouwd. Vanaf 2013 is dit object door de huidige eigenaar gemoderniseerd. De daken en spouw zijn na-geïsoleerd, er is HR++ beglazing geplaatst, c.v.-installatie is uitgebreid en de c.v.-ketel vernieuwd. Elektra is gecontroleerd en waar wenselijk uitgebreid. De leef keuken is ingericht, sanitair is vernieuwd. Kortom de woning heeft een technische metamorfose gehad.

Souterrain: inpandig is het souterrain bereikbaar, De 5 kelderruimtes zijn geschikt als bergruimte, provisieruimte of wijnkelder. Een hoge kruipruimte zorgt dat de woning uitstekend technisch beheerd kan worden. Via de tuin zijn daarnaast nog twee grote kelderruimtes toegankelijk die kunnen dienen als opslagruimte.

Begane grond: Markante ontvangsthal, garderobe, gastentoilet. Zowel de living als de leef keuken zijn via de hal bereikbaar. De leef keuken van 35 m2 is ingericht met een kookeiland en apparaten wand. De vloer is sfeervol afgewerkt met keramische tegels en een afrormosia parketvloer welke doorloop tot in de living. Hier zorgen grote raampartijen en dubbele tuindeuren voor het contact met het terras op het westen. De living is verdeeld in twee zitruimtes met een verschillend hoogte niveau. Ook hier zijn de grote raampartijen bepalend. Hierdoor is er een uniek contact met de tuin en de aangrenzend gelegen Roer. De zitkamer beneden is 40 m2 en heeft directe toegang tot de tuin middels een schuifpui. De woonkamer grenzend aan de leef keuken is 38 m2 groot en heeft directe toegang tot het terras aan de zuidzijde. De openhaard is hier tevens een sfeervol detail.

De zuidvleugel van de woning is ingedeeld met een zitkamer 21 m2, een hal met eigen entree vanuit de oprit, een toiletruimte en een slaapkamer (met zicht op de Roer) met open badkamer ingericht met een granito ligbad, inloopdouche en wastafel.

Aan de noordzijde van het object grenst aan de leef keuken de bijkeuken met ernaast de garage (28 m2), de was keuken met witgoedaansluitingen. De ruimte die aangebouwd is in 1963 is 28 m2 heeft in het verleden dienst gedaan als kantoor maar kan uiteraard ook invulling krijgen als hobbyruimte of slaapkamer.

1e Verdieping: Kenmerkend voor de jaren zestig zijn de ingebouwde kasten. Die zijn op alle slaapkamers behouden. Maar ook op de overloop biedt dit het gemak van genoeg opbergruimte. Op de verdieping zijn 3 slaapkamers en de master bedroom. De slaapkamers hebben allemaal een goed formaat en zijn respectievelijk 14 m2, 13 m2 en 11,5 m2 groot. De master bedroom is 23,5 m2, heeft een aangrenzend balkon en kijkt elegant uit over zuidkant van de tuin en de Roer. Twee badkamers met inloopdouche en dubbele wastafel en twee separate toiletruimtes zorgen bij een groot gezin voor praktisch wooncomfort.

Tuin: Het perceel is riant en grenst direct aan de Roer. De tuin is rondom gelegen en ingericht aan de achterzijde met gazon, groene border en zonovergoten terrassen. Aan alle zijden is het perceel toegankelijk (ook met groot materieel) voor onderhoud een tuin en woning. Aan de voorzijde is de villa toegankelijk met een riante oprit geschikt voor het opstellen van meerdere auto`s. Bescherming tegen het risico van hoog water is verzekerd door de aanwezigheid van een afsluitbare kademuur door de tuin aan de zuidzijde bij de Roer.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1960
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 338 m2
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 3
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Garage, Ligbad, Openhaard, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)