Zoekresultaten> Baaksebeek 50
Zoeken

Baaksebeek 50

terug naar overzicht
Baaksebeek 50
€ 825 p.mnd
8033 CD Zwolle
Appartement
1 slaapkamers / 62 m2
Beschikbaar per 01/11/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 159.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Deze woning wordt verhuurd via de leegstandwet en is te huur voor minimaal 6 tot maximaal 60 maanden.

Aantrekkelijk, licht en fris uitgevoerd 2-kamer-appartement (type benedenwoning) met zonnig achtertuintje (zuid-ligging) en een eigen schuur/berging waarnaast geparkeerd kan worden, gelegen aan de rand van de groene wijk Aa-landen.

De wijk heeft een gunstige ligging ten opzichte van de historische binnenstad en de uitvalswegen. De wijk is door veel groen omgeven en beschikt over een winkelcentrum, scholen en overige voorzieningen.

Indeling: Entree, hal met meterkast en C.V.-opstelling (huurketel). Ruime, tuingerichte woonkamer voorzien van laminaatvloer en toegang naar de achtertuin. Half open keuken met ruime bergruimte met schuifdeuren.

De slaapkamer is ruim van opzet en aan de voorzijde gelegen. De badkamer is voorzien van een toilet, douche, wastafel en aansluiting wasmachine. De huur is inclusief servicekosten en per direct beschikbaar.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1977
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 62 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (12)