Zoekresultaten> Aalsmeerweg 39-3
Zoeken

Aalsmeerweg 39-3

terug naar overzicht
Aalsmeerweg 39-3
€ 1400 p.mnd
1059 AB Amsterdam
Appartement
1 slaapkamers / 56 m2
Beschikbaar per 11/05/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 400.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

For rent per 11-05-2018 beautiful furnished apartment on the third floor, with balcony, located at Hoofddorpplein, near the Vondelpark and in the vicinity of the major roads.

Te huur per 11-05-2018 gemeubileerd appartement gelegen op de derde verdieping, met een balkon, gelegen aan het Hoofddorpplein, nabij het Vondelpark en in de nabijheid van de grote uitvalswegen.

Indeling :
Entree, woonkamer, open keuken, badkamer v. v. douche, toilet, wastafel, kast met wasmachine aansluiting en slaapkamer met toegang tot balkon.

Details: Stadsdeel Zuid

 

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1928
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 56 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gemeubileerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (12)