Zoekresultaten> Diderik Vijghstraat 135
Zoeken

Diderik Vijghstraat 135

terug naar overzicht
Diderik Vijghstraat 135
€ 710 p.mnd
4001 SK Tiel
Appartement
4 slaapkamers / 80 m2
Beschikbaar per 01/07/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 133.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Gestoffeerd 5-kamer hoekappartement op de 2e verdieping met vrij uitzicht en berging in de onderbouw gelegen. Prachtig gelegen naast de dijk met een mooie wandelroute langs de Waal. In 2017 is het appartement gerenoveerd. Centrum en station op 5 min loop afstand. Op deze woning kan huursubsidie worden aangevraagd.

Indeling appartement: Royale hal met toilet en meterkast. Open keuken met plavuizenvloer en inbouw apparatuur: inductiekookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, extra kraan met zuiveringsfilter en vaatwasser, een voormalig balkon die nu gebruikt word als bijkeuken. Badkamer met wastafel, designradiator, douche en bad. Ruime, lichte woonkamer.

Verder 4 slaapkamers waarvan twee met toegang tot balkon.
Eigen berging van 3.70m bij 2.80m. De huurprijs is inclusief water, exclusief gas en licht. De woning is voorzien van dubbele beglazing en deels voorzien van elektrische rolluiken.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1963
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 80 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (19)