Zoekresultaten> van Reesstraat 45
Zoeken

van Reesstraat 45

terug naar overzicht
van Reesstraat 45
€ 1295 p.mnd
2593 PM Den Haag
Appartement
2 slaapkamers / 88 m2
Beschikbaar per 01/07/2018
Te huur voor 24 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 275.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Dit appartement wordt gemeubileerd verhuurd, de huurprijs is inclusief bijdrage in de VVE kosten, maar exclusief gas , water en licht. Het appartement is modern, stijlvol en zeer ruim van opzet. Het appartement heeft twee slaapkamers en een zonnig balkon op het zuidwesten, dit in een van de meest gewilde straten in Bezuidenhout.

Ingang via mooie, brede veranda trappen, klassieke voordeur en gang. Het appartement heeft een vrij ruime woonkamer, twee slaapkamers, moderne keuken en een moderne badkamer met een aparte douche en bad.

De hoogtepunten van de verbouwing zijn als volgt:
In 2009 volledig gerenoveerd, incl. muren en plafond, nieuwe pijpleidingen, elektriciteitsgroepen
en moderne keuken geïnstalleerd. In 2008 nieuwe CV-ketel en twee jaar terug nieuwe wasmachine, vaatwasser en koelkast.

This apartment is rented furnished, the rent includes contribution to the VVE costs, but excluding gas, water and light. The apartment is modern, stylish and very spacious. The apartment has two bedrooms and a sunny balcony on the southwest, in one of the most desirable streets in Bezuidenhout.

Entrance through beautiful, wide porch stairs, classic front door and hallway. The apartment has a spacious living room, two bedrooms, modern kitchen and a modern bathroom with a separate shower and bath.

The highlights of the renovation are as follows:
Completely renovated in 2009, incl. Walls and ceiling, new pipelines, electricity groups
and modern kitchen installed. In 2008 new central heating boiler and two years back new washing machine, dishwasher and refrigerator.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1929
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 88 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gemeubileerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Ligbad, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 24
Maximale huurtermijn In overlegOnbepaalde tijd
Servicekosten Inclusief

Foto's (19)