Zoekresultaten> Carmelietenstraat oost 4C
Zoeken

Carmelietenstraat oost 4C

terug naar overzicht
Carmelietenstraat oost 4C
€ 695 p.mnd
5831 DT Boxmeer
Appartement
1 slaapkamers / 40 m2
Beschikbaar per 15/04/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 75.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Dit prachtige appartement vind je in het prachtige Boxmeer op een mooie locatie. De keuken is modern voorzien van alle gemakken. Je ligt middenin het centrum én je hebt een eigen parkeerplaats, eigen interne berging en een gemeenschappelijk afgesloten fietsenstalling.

Woonkamer met dubbele openslaande deuren naar het ruime half overdekte balkon (12m2) met vrij uitzicht op Oost. Volledige vloerverwarming.....dus nooit meer koude voeten.
Begane grond: centrale toegang met bellentableau, intercom en brievenbussen, interne bergingen
Eerste verdieping: toegang, hal, slaapkamer met moderne inbouwkast, moderne badkamer met wastafel, douchecabine, designverwarming, toilet, wasmachine en drogeraansluiting.

 

Voorwaarden



De genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2010
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 40 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Lift, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (13)