Zoekresultaten> Nachtegaalplein 14C
Zoeken

Nachtegaalplein 14C

terug naar overzicht
Nachtegaalplein 14C
€ 995 p.mnd
3082 NJ Rotterdam
Appartement
1 slaapkamers / 110 m2
Beschikbaar per 01/05/2018
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 100.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Een goed onderhouden 3 kamer appartement op de tweede verdiepingen bestaande uit 2 woonlagen.
Op de eerste woonlaag is de woonkamer met een prachtig uitzicht, aangrenzend aan de woonkamer is een hobby kamer.
Een ruime keuken met toegang naar het balkon. In de keuken zijn een elektrische oven en gaskookplaat. Een toilet met aansluiting voor een wasmachine. Een kleine kamer met een vaste trap geeft toegang naar de tweede woonlaag hier is een overloop , een grote moderne badkamer met toilet , badkamermeubel en een extra ruime douchecabine en een groot dakraam. De vloer van de badkamer en de zitting in de douche zijn voorzien van vloerverwarming. Een ruime slaapkamer met 2 dakramen , onder het schuine dak zijn 6 lades en drie deurtjes, deze verschaffen veel opbergruimte.

Tevens zijn er op de tweede woonlaag 2 aparte zolderbergingen. Op de eerste woonlaag ligt Linoleum als vloerbekleding behalve de toiletruimte deze is geheel betegeld. Op de tweede woonlaag overloop en slaapkamer ligt tapijt. Alle ramen zijn voorzien van dubbel glas ( HR ++) met kunststof kozijnen.
Er rijden verschillende OV buslijnen op 2 minuten loopafstand. Het huis is direct verhuurbaar.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1948
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 110 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn In overlegOnbepaalde tijd
Servicekosten Inclusief

Foto's (19)