Zoekresultaten> Bareld Bijmastrjitte 1
Zoeken

Bareld Bijmastrjitte 1

terug naar overzicht
Bareld Bijmastrjitte 1
€ 995 p.mnd
9295 KR Westergeest
Vrijstaande woning
5 slaapkamers / 159 m2
Beschikbaar per 15/04/2018
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 269.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Verrassend ruime vrijstaande woning gelegen op een fraaie hoeklokatie in een kindvriendelijke woonwijk in het gezellige dorp Westergeest.
Deze goed onderhouden met een woonoppervlakte van 159 m² en maar liefst 678 m³ is voorzien van een ruime inpandige garage, een werkkamer/salon op de begane grond en een tuin rondom de woning met de achtertuin op het zuidwesten. Eigen grond: 660 m². De woning is in 1980 traditioneel gebouwd en is goed geïsoleerd met vloer-, muur- en dakisolatie en isolerende beglazing.

Begane grond: ruime entree/hal met meterkast, garderobehoek, trapopgang en loopdeur naar de garage, gemoderniseerd toilet, salon/werkkamer met loopdeur naar terras, open keuken met een recent geplaatste (2016) keukeninrichting met diverse inbouwapparatuur. De keukenruimte en woonkamer zijn in 2016 gemoderniseerd en zijn voorzien van een balkenplafond, houtkachel en openslaande deuren naar terras. Vanuit de keuken is de ruime provisiekelder bereikbaar van 3,5 x 2,5 meter. De garage van 7 x 4 meter is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaldeur.

1e verdieping: overloop, badkamer met wastafel, douchehoek, toilet en ligbad, berging met CV-opstelling, 2-tal slaapkamers aan de voorzijde, ouderslaapkamer met vaste kast en een zeer royale slaapkamer (26 m²) boven de garage.
2e verdieping: ruime zolderberging over de gehele lengte van de woning.

Een bijzonder mooi object in het levendige dorp Westergeest, gelegen op 30 autominuten van Groningen en Leeuwarden.

 

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1980
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 159 m2
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Garage, Ligbad, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn In overlegOnbepaalde tijd
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)