Zoekresultaten> Dorpsdijk 41
Zoeken

Dorpsdijk 41

terug naar overzicht
Dorpsdijk 41
€ 650 p.mnd
6915 AC Lobith
Tussenwoning
1 slaapkamers / 60 m2
Beschikbaar per 01/04/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 135.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Op eerste verdieping gelegen, luxe en modern appartement met berging in souterrain en eigen parkeerplaats.  Gelegen aan de rand van Lobith, met een fraai uitzicht op natuurgebied Gelderse Poort. Indeling, Hal, woonkamer, open keuken, badkamer, ruime slaapkamer, berging. In het souterrain separate berging.  Bouwjaar 2007 en woonoppervlakte  60 m2.

BIJZONDERHEDEN:
Volledig geïsoleerd,  hardhouten kozijnen met draai kiepramen, lichte woonkamer met drie hoge, openslaande deuren met Frans balkon, luxe open keuken met afzuigkap, keramische kookplaat, combi magnetron, vaatwasser, koelkast, keurige badkamer met douche, toilet en wastafel,  ruime berging met aansluiting voor wasmachine en droger, eigen parkeerplaats aan achterzijde woongebouw en een grote slaapkamer van 16m2.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2007
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 60 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (12)