Zoekresultaten> Kleine Inez erf 26
Zoeken

Kleine Inez erf 26

terug naar overzicht
Kleine Inez erf 26
€ 800 p.mnd
2907 ED Capelle aan den IJssel
Appartement
1 slaapkamers / 53 m2
Beschikbaar per 12/02/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 127.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Nette en chique 2 kamer starterswoning gelegen in de wijk Schollevaar. Entree op de tweede verdieping en de woonlaag is op de derde verdieping van het appartementencomplex. Het appartement heeft een eigen afgesloten parkeerplaats in een afgesloten parkeergarage gelegen op de begane grond van het appartementencomplex. Het is tevens voorzien van een ruime dakterras die gelegen is op het noord-oosten.
De kindvriendelijke wijk Schollevaar heeft een uitstekende bereikbaarheid met openbaar vervoer, diverse winkels, gelegen nabij het Schollebos en gemakkelijke toegang tot de uitvalswegen A20/A13 en A20/A12.

Entree appartement op de tweede verdieping van het appartementencomplex. De woonlaag begint een verdieping hoger. Ruime hal voorzien van een massieve parketvloer, meterkast, ruime opbergkast, nieuwe design radiator en toilet met fontein. De hal heeft toegang de lichte woonkamer en de ruime slaapkamer. Slaapkamer is voorzien van een laminaat vloer en heeft toegang tot de compleet vernieuwde badkamer die tevens voorzien is van een nieuwe radiator.
De woonkamer is voorzien van grote raampartijen in de gehele lengte en heeft toegang tot de open keuken. De woonkamer is voorzien van massieve parketvloer evenals de keuken. De keuken is voorzien van goed onderhouden inbouw apparatuur van het merk Whirlpool. De keuken heeft tevens een multifunctionele eiland met opbergruimte en lederen bar stoelen.

Verder is de woning voorzien van nieuwe strakke deuren en een design deur als entree van de hal naar de woonkamer. De woning is een zeer complete woning met led inbouw spotjes en energie zuinige lampen in de gehele woning ( Geen eigen parkeerplaats ).

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1980
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 53 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Lift, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (12)