Zoekresultaten> Braamlanden 108
Zoeken

Braamlanden 108

terug naar overzicht
Braamlanden 108
€ 995 p.mnd
7542 ck Enschede
Tussenwoning
4 slaapkamers / 111 m2
Beschikbaar per 01/05/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 159.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Deze prachtige woning wordt verhuurd via de leegstandwet en kent een minimale huurperiode van 6 maanden, maximaal 5 jaar.

Op een mooie en rustige locatie in de wijk Stroinkslanden ligt deze uitstekend afgewerkte en van binnen uiterst moderne eengezinswoning. Deze tussenwoning beschikt over 4 slaapkamers, een mooie badkamer op de 1e verdieping. Op de begane grond is de luxe woonkeuken mooi centraal gelegen, waardoor wonen in de kamer en leven in de keuken samengaat. De woning is gelegen nabij een bosrijk gebied, kinderspeelplaatsen en biedt veel privacy. Tevens zijn winkels en scholen snel te bereiken.

Begane grond:
Entree en toilet. Zoals gezegd is de luxe (van Italiaans design) leefkeuken het centrale punt. Deze keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De woonkamer is gericht op de achtertuin. De achtertuin is zonnig en geeft veel privacy. Achterin de tuin is de ruime stenen berging gelegen.

Eerste verdieping:
Overloop met toegang tot de 3 ruime slaapkamers, waarvan de ouderkamer aan de voorzijde ligt. Daarnaast een ruime badkamer met douche, toilet en de wasmachine-opstelling.

Tweede verdieping middels vaste trap te bereiken geheel afgewerkte 4e ruime slaapkamer met bergruimte.

Bijzonderheden:
- Bouwjaar: 1975;
- Perceeloppervlakte: 150 m²;
- Inhoud: ca. 415 m³;
- Woonoppervlakte: 111 m²;
- Fraai en modern ingericht en afgewerkt;
- Gelegen in een rustige en kindvriendelijke omgeving;

GEEN HUISDIEREN!!

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1975
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 111 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (18)