Zoekresultaten> Meteorenlaan 54
Zoeken

Meteorenlaan 54

terug naar overzicht
Meteorenlaan 54
€ 995 p.mnd
7904 CD Hoogeveen
Tussenwoning
5 slaapkamers / 200 m2
Beschikbaar per 01/03/2018
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 330.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Verrassend ruime en moderne split-level woning met veel ruimte (200m2), 5 slaapkamers, 2 complete badkamers en een bijzonder ruim dakterras is deze woning uniek in zijn soort! De woning is zeer goed onderhouden en volledig geïsoleerd.

Op de begane grond heeft een ruime inpandige berging (25m2) welke buitenom bereikbaar is. Verder bevindt zich hier de hal, het toilet, een ruime bergkast en de trap naar de eerste verdieping.

Op de eerste verdieping via een trap vanuit de hal komt u in de ruime woonkamer van 30m2. Vanuit de woonkamer is er vrij uitzicht op de tuin en achterliggende waterpartij. Aangrenzend aan de woonkamer is de ruime (40m2) eetkamer / keuken gesitueerd met een open keuken met separaat kookeiland. De keuken hoogwaardig en modern uitgevoerd en in zeer goede toestand.

Op de tweede verdieping vindt u 2 slaapkamers (23m2 en 7m2) en een moderne, complete badkamer met ruime douche, dubbele wastafel en toilet. Ook komt u hier via de overloop op het riante en zonnige dakterras (20m2) aan de straatkant.
Op de derde verdieping bevinden zich nog drie slaapkamers (13m2, 7m2 en 11m2)  en een moderne, ruime tweede badkamer met zeer ruim ligbad, brede wastafel en 3de toilet.

De vloeren in de hal, de entree naar de woonkamer en de keuken zijn voorzien van luxe glanzende plavuizen, waartegen perfect een houten of laminaatvloer gelegd kan worden. Alle wanden worden opnieuw behangen en geschilderd in een neutrale kleur. Met enkel een paar gordijnen en vloerbedekking is de woning voor bewoning geschikt. Naar wens kan de woning ook gestoffeerd worden aangeboden, mede afhankelijk van de gewenste huurperiode.

De tuin bevindt zich aan de achterkant van de woning en grenst aan een waterpartij met privésteiger (afgesloten vanaf de straat en enkel toegankelijk voor bewoners van het complex). Een vrij uitzicht is gegarandeerd. De woning is gelegen aan de rand van de wijk Het Krakeel tegenover diverse sportvelden en op loopafstand van openbare voorzieningen zoals basisscholen en winkels.  

De belangen aangaande gemeenschappelijke steiger zijn via een vereniging van eigenaren geregeld. De bijdrage hiervoor is voor rekening van de verhuurder. Tevens is de woning voorzien van een combiketel waarvoor een servicecontract is afgesloten. Ook deze kosten zijn voor rekening van de verhuurder. De genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld. Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 2005
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 200 m2
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 2
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Begane grond, Berging, Dakterras, Garage, Ligbad, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn Onbepaalde tijd
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)