Zoekresultaten> Klompenmakerwei 3
Zoeken

Klompenmakerwei 3

terug naar overzicht
Klompenmakerwei 3
€ 1995 p.mnd
5551 MR Valkenswaard
Vrijstaande woning
5 slaapkamers / 205 m2
Beschikbaar per 01/01/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 650.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Deze vrijstaande woning is gelegen in een gezinsvriendelijke wijk en zal inclusief meubels worden verhuurd. Het pand heeft een oppervlakte van 205m² en een perceeloppervlakte van 790m² en heeft 5 slaap kamers, een woonkamer en studio/praktijkruimte. De woning is gelegen nabij natuurgebied, winkels, sportaccomodaties en beschikt over een heerlijke privacy biedende tuin. Goede bereikbaarheid voor ASML, MMC en HighTech Campus. De huurprijs in inclusief Gas, water, stoom en internet.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 2007
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 205 m2
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gemeubileerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Garage, Ligbad, Openhaard, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (19)