Zoekresultaten> Marktstraat 21A
Zoeken

Marktstraat 21A

terug naar overzicht
Marktstraat 21A
€ 925 p.mnd
5401 GE Uden
Appartement
1 slaapkamers / 108 m2
Beschikbaar per 15/01/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 232.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Gelegen in het hartje centrum van Uden, aan de Marktstraat, is dit 2-kamer appartement van ca. 70 m2 gesitueerd. Alsmede dakterras 25 m2 met zon in middag gevolgd door 3 bergingen cq hobbyruimtes van 38 m2.

Middels een gezamenlijke entree met eigen meterkast en gezamenlijke trapopgang komen we in ons appartement op de eerste verdieping.

EERSTE VERDIEPING:
Bij binnenkomst komen we eerst in de hal, welke toegang biedt tot de woonkamer.

De woonkamer heeft een open haard en een klein balkon. De aangrenzende open keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

Wat direct opvalt vanuit de woonkamer is het uitzicht op de levendige Marktstraat.Grenzend aan de woonkamer is een hal met toilet, badkamer is voorzien van douche, bad en wastafel tevens is er vloerverwarming, daarna gevolgd door de ouderslaapkamer.

Via de hal tevens toegang tot het dakterras.

 

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1965
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 108 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Dakterras, Ligbad, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (16)