Zoekresultaten> Roggestraat 5
Zoeken

Roggestraat 5

terug naar overzicht
Roggestraat 5
€ 850 p.mnd
5038 RA Tilburg
Tussenwoning
2 slaapkamers / 75 m2
Beschikbaar per 01/12/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 129.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Karakteristieke tussenwoning op loopafstand van het centrum van Tilburg. De woning heeft onder andere karakteristieke paneeldeuren, Portugese haltegels en de woonkamer is voorzien van een houten vloer en sierlijsten.
Deze woning is perfect voor 1 persoon /of kleinere gezinssamenstellingen die rustig, sfeervol, maar toch dichtbij het centrum willen wonen.

Huurprijs: €850,- exclusief gas, water en licht.
Indeling begaande grond, nostalgische entree/gang met Portugese tegelvloer en trapopgang naar de verdieping. Middels paneeldeur is er toegang tot de woonkamer. Wat direct opvalt, is de breedte van de woonkamer, maar liefst 4,4 meter.

De sfeervolle woonkamer van 25 m2 is voorzien van een houten vloer, stucwerk wanden en sierlijsten. De royale trapkast/ meterkast biedt veel extra bergruimte. Door de bestaande sparing is er een mogelijkheid tot het plaatsen van een haard. Middels vrije doorloop is de keuken toegankelijk. De nette keukeninrichting is tijdloos en voorzien van onder andere een koelkast, 4-pits gastoestel en afzuigkap. De keuken heeft een tegelvloer. Middels het tussenportaal is de badkamer, het toilet en de achtertuin bereikbaar. De badkamer is voorzien van douche en mechanische ventilatie.

Vanuit de achtertuin is de aangebouwde stenen berging van ca. 6 m2 bereikbaar. Hier bevindt zich de wasmachineaansluiting en de c.v. ketel type Radson Maxicon uit 2002.

VERDIEPING:
Vanaf de overloop zijn de twee slaapkamers bereikbaar. De overloop is voorzien van een Velux dakraam en heeft onder de schuinte bergschotten. De volledige verdieping is voorzien van vloerbedekking.

De meest ruime slaapkamer is ca. 16 m2 groot en voorzien van een wastafel. De andere slaapkamer is ca. 8 m2 groot. De grote dakkapel over de volledige breedte van de woning, maakt het twee prettige ruimtes. De tuin is sfeervolle, privacy biedende, zonnige patio/plaats met aangebouwde stenen berging en achterom.

 

 

 

 

Voorwaarden



De genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1970
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 75 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (12)