Zoekresultaten> Narcissenstraat 39
Zoeken

Narcissenstraat 39

terug naar overzicht
Narcissenstraat 39
€ 710 p.mnd
3181 WT Rozenburg
Appartement
2 slaapkamers / 54 m2
Beschikbaar per 01/01/2018
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 97.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

 

Omschrijving

Keurig 3-kamerappartement op de derde etage, gelegen op loopafstand van de winkels. Aan de achterzijde uitzicht over groen. Het appartement beschikt over woonkamer, keuken, 2 slaapkamers, badkamer, toilet en entree.

Indeling
Entree in hal met bergkast, toilet en toegang tot woonkamer, badkamer en slaapkamer.
Ruime woonkamer met een afmeting van circa 5,70 bij 3,95 m.
Vanuit de woonkamer toegang tot keuken, die op zijn beurt weer toegang biedt tot klein balkon op het Westen.

Slaapkamer 1 heeft een afmeting van circa 4,15 bij 3.30 m.
Slaapkamer 2 heeft een afmeting van circa 3,00 bij 2,85 m.

De betegelde badkamer heeft een afmeting van circa 1,73 bij 1,15 m en is voorzien van een douche en wastafel. De aansluiting voor de wasmachine bevindt zich momenteel in de hal.

Bijzonderheden
Het appartement is geheel voorzien van dubbel glas in kunststof kozijnen. Bij het appartement hoort een fietsenberging op de begane grond. De servicekosten voor de Vereniging van Eigenaren bedragen € 125,00 per maand.

Gasgestookte VR combi ketel (CV / Warm water) Bosch uit 2006 welke volledig eigendom is met onderhoudscontract. Geheel vernieuwde meterkast met 5 groepen (automaten), 2 aardlekschakelaars, 1 hoofdschakelaar. Nieuw geplaatst in 2017 slimme energie- en gasmeter, alsmede nieuwe watermeter, Toon thermostaat en nieuw geplaatste thermostaatkraan (Grohe) in 2017.

Kenmerken:
Bouwjaar: 1961
Woonoppervlakte: 54 m2
Inhoud: 150 m3

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1961
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 54 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn Onbepaalde tijd
Servicekosten Exclusief

Foto's (10)