Zoekresultaten> Prof. Cobbenhagenlaan 800
Zoeken

Prof. Cobbenhagenlaan 800

terug naar overzicht
Prof. Cobbenhagenlaan 800
€ 1995 p.mnd
5037 DX Tilburg
Appartement
2 slaapkamers / 180 m2
Beschikbaar per 15/10/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 0
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Fenomenaal wonen op een top locatie nabij het 'Oude Warande' bos. Dit appartement van 180 vierkante meter woonoppervlakte is geheel gerenoveerd, voorzien van twee slaapkamers en twee luxe badkamers. Verder beschikt het dit appartement over een garagebox en een extra parkeerplaats gelegen in het souterrain Met een woonoppervlakte van ca. 180 m² en een weids uitzicht biedt het wonen hier u grandeur en comfort.

Serviceappartementencomplex 'Koninxhoek' aan de Professor Cobbenhagenlaan te Tilburg is gelegen op een zeer groenrijk perceel van ca. 4.847 m². nabij bossen, de universiteit, N.S. station, uitvalswegen en winkelcentrum.

Het complex is omstreeks 1978/1979 gebouwd en bestaat uit 65 appartementen waarvan 13 verschillende typen verdeeld over een toren met acht woonlagen waarin 29 appartementen en het lagere deel van het complex omvat 36 appartementen. In het tussenliggende gedeelte zijn onder meer de algemene ruimten, het beheerderappartement en de logeerkamers gesitueerd.

De inrit naar de hoofdingang is gelegen aan de Professor Cobbenhagenlaan. Via het overdekte bordes, waar de toegangsdeuren automatisch open gaan, komt u in de entree waar de videofooninstallatie en de postkasten zich bevinden. Hieraan grenst de receptie. Van hieruit wordt niet alleen toezicht gehouden op in- en uitgaande bezoekers en parkeerruimte, maar ook alle gewenste informatie verstrekt.

Het wooncomfort staat hoog in het vaandel in de 'Koninxhoek' en biedt de bewoners vele faciliteiten zoals een huismeester, logeerkamers voor gasten, centrale receptie en nachtwacht.

Indeling:
Dit appartement is  gelegen op de 8e verdieping van de complex. Riante entree met aparte bergruimte en gasten toilet. Er is een nieuwe keuken geplaats in de woning voorzien van alle apparatuur, dus nimmer gebruikt. Het appartement heeft twee slaapkamers waarvan beide een eigen badkamer en wc. Verder heeft deze woning een riante buitenruimte gekoppeld aan de woonkamer van waar u een prachtig uitzicht hebt en de gehele dag de zon mag ontvangen. Ook de grootste slaapkamer is voorzien van een aparte buitenruimte. Verder beschikt de woonkamer en slaapkamer over airco zodat het ook in de zomer heerlijk cool binnen is. Het appartement heeft tevens een eigen kluis waar u belangrijke zaken in kan bewaren. Tevens beschikt dit appartement over een openhaard in de woonkamer. De woning is niet gestoffeerd maar kan in overleg geregeld worden.

Dit appartement biedt zijn eigenaar alle wenselijke luxe en privacy voor een ultiem wooncomfort. Alle ruimtes zijn grondig gerenoveerd en zeer netjes afgewerkt. Laat u verrassen door alles wat deze woning en het complex de 'Koninxhoek' u te bieden heeft.

Algemeen:
De servicekosten bedragen ca. € 450,- zitten in de huurprijs inbegrepen zoals, het gebruik van de gemeenschappelijke ruimten, externe schoonmaakdiensten, huismeester, nachtportier,  receptie, verwarming en waterverbruik van algemene ruimtes, verzekering premies voor brand, storm, waterschade van de algemene ruimten, koud en warm water, verzekeringspremies voor brand, storm en waterschade van de algemene ruimten.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 180 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 2
Vloerbedekking nee
Interieur Kaal
Voorzieningen  
Voorzieningen Airconditioning, Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Dakterras, Garage, Lift, Ligbad, Openhaard, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)