Zoekresultaten> Kerkstraat 8A
Zoeken

Kerkstraat 8A

terug naar overzicht
Kerkstraat 8A
€ 700 p.mnd
6901 AB Zevenaar
Appartement
2 slaapkamers / 59 m2
Beschikbaar per 01/08/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 179.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Op deze woning kan huursubsidie worden aangevraagd.

Gelegen in het hart van de Liemers

Zevenaar is het bruisende hart van De Liemers. Dit gebied ligt tussen de rivieren Rijn, IJssel en Oude IJssel, de heuvels van de Veluwe en die van het Montferlandse bos. De gemeente Zevenaar heeft ongeveer 32.000 inwoners bestaat uit de kernen Zevenaar, Angerlo, Babberich, Lathum en Giesbeek. Mede door de vele in- en uitvalswegen en een uitgebreid openbaar vervoersysteem is Zevenaar uitstekend bereikbaar.

Karakteristiek wonen aan de Kerkstraat.
De Kerkstraat is de oudste straat van Zevenaar en kent een bewoningsgeschiedenis die terug gaat tot in de 15e eeuw.
Het is een rustige, sfeervolle straat met karakteristieke woningen, gelegen in het centrum en dus op loopafstand van winkels, uitgaansgelegenheden (bioscoop, theater, cafés en restaurants) en trein- en busstation Zevenaar. Elk appartement beschikt over een separate buitenberging.

Appartement:
Een rustige ligging op de begane grond aan de achterzijde van het complex en de tuin van circa 49 m2 zijn kenmerkend voor dit appartement.
U komt binnen via een eigen entree, er zijn 2 slaapkamers (1 grote, 1kleine), een badkamer met douche, dubbele wastafel en wasmachine-/drogeraansluiting, separaat toilet en 2 bergkasten, waarvan 1 met cv-opstelling.

De woonkamer met open keuken (kookeiland) en toegang tot de op het westen gelegen tuin via 2 openslaande deuren. Vanuit de tuin is de buitenberging bereikbaar.
Het woonoppervlak is circa 46 m2 + circa 49 m2 buitenruimte. De stofferings kosten zijn niet in de huurprijs inbegrepen.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 2008
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 59 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (15)