Zoekresultaten> Hengelolaan 7E
Zoeken

Hengelolaan 7E

terug naar overzicht
Hengelolaan 7E
€ 850 p.mnd
2545 JB Den Haag
Appartement
2 slaapkamers / 85 m2
Beschikbaar per 15/10/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 150.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Op centrale locatie, op de hoek van de Loevesteijnlaan en de Hengelolaan, treft u dit leuke maisonnette appartement op de 7e en 8e etage met prachtig ver uitzicht over het groen.
Het appartement heeft circa 85m2 woonoppervlakte, 2 slaapkamers, gemoderniseerde keuken, woon-/eetkamer met uitzicht op het groen, moderne badkamer en toilet. Het appartement is onderdeel van een zeer actieve VvE en kan met minimale investeringskosten worden betrokken.

Het appartement is gelegen in de nabijheid van de recreatie van het Zuiderpark en winkelcentrum Leyweg. Tevens zijn scholen en openbaar vervoer aanwezig in de omgeving.

Naar zevende verdieping met lift:
Galerij, entree van de woning. Open entreehal met vaste kast, trapopgang, vaste kast met elektra (6 groepen en ALS) en naastgelegen modern toilet met vrijdragend closet en fonteintje. De gemoderniseerde keuken is uitgevoerd in RVS en voorzien van 4-pits gaskookplaat, RVS afzuigschouw, vaatwasser en spoelbak.
De ruime en lichte woon-/eetkamer geeft een prachtig ver uitzicht over het groen richting het Zuiderpark. Tevens is er een loggia aan die zijde.

Achtste verdieping:
Overloop met vaste kast en voormalige douche, nu in gebruik als inpandige berging met opstelplaats voor de wasmachine. Twee slaapkamers aan de achterzijde, moderne en ruime badkamer aan de voorzijde. De badkamer is volledig betegeld en voorzien van dubbel wastafelmeubel, luxe whirlpool, aparte douche met stortdouche, vaste ruime kast en toegang tot het 2e balkon.
In de onderbouw treft u de berging aan, voorzien van elektra.

Kenmerken:
- Bouwjaar 1961
- Erfpacht uitgegeven tot 31-12-2030, canon bedraagt € 40,98 per jaar
- Woonoppervlakte ca. 85 m²
- Balkon ca. 5 m2
- Inhoud woning ca 205 m³
- Actieve VvE, maandbijdrage € 170,00 (zit in de huurprijs)
- Vrij uitzicht richting het groen van het Zuiderpark
- Gesitueerd nabij sportvelden, scholen, winkelcentra en openbaar vervoer
- 2 slaapkamers
- Elektra 6 groepen plus ALS
- Volledig voorzien van dubbele beglazing
- Verwarming en warm water middels HR combiketel (eigendom-2011)

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1961
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 85 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Lift, Ligbad, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (17)