Zoekresultaten> Ockingeheemlaan 70
Zoeken

Ockingeheemlaan 70

terug naar overzicht
Ockingeheemlaan 70
€ 1250 p.mnd
9918 PX Garrelsweer
Vrijstaande woning
3 slaapkamers / 120 m2
Beschikbaar per 01/06/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 199.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Aan de rand van het fraaie dorp Garrelsweer, met weids uitzicht over de weilanden, vind je deze prachtige vrijstaande woning op een royale kavel van 1306 m2. De woning is gelegen in een kindvriendelijke buurt en doodlopende straat: ideaal voor jonge gezinnen! Deze woning is gebouwd in 1993. Recent is de woning nog voorzien van zonnepanelen.

Entree/hal, toilet en badkamer (met ligbad, separate ruime douche en badmeubel), bijkeuken (ca 8 m2),
open woonkeuken en L-vormige woonkamer. Oorspronkelijk was er een slaapkamer op de begane grond (is eenvoudig opnieuw te realiseren) waardoor de woonkamer ruim te noemen is. De keuken is voorzien van gaskookplaat met schouw, combimagnetron en voldoende kastruimte.

Op de eerste verdieping zijn er drie slaapkamers (ca 17, 12 en 7 m2), waarbij de ouderslaapkamer voorzien is van een inloopkast en vaste wastafel. Op de ruime overloop is een vaste steektrap gemaakt naar de zolderruimte.

Deze zolderruimte (ca 20 m2) heeft stahoogte in het midden en is voorzien van velux-dakramen, waardoor het licht is en bijvoorbeeld te gebruiken is voor hobby, atelier, kantoor en logeren.

Pluspunten: Ruime kavel, Vrij uitzicht over de landerijen, Doodlopende straat, Wonen, baden en slapen op begane grond is mogelijk.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1993
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 120 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Berging, Garage, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Normaal
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)