Zoekresultaten> van Alphenstraat 9
Zoeken

van Alphenstraat 9

terug naar overzicht
van Alphenstraat 9
€ 705 p.mnd
7576 AD Oldenzaal
Tussenwoning
4 slaapkamers / 130 m2
Beschikbaar per 10/08/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 175.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Omschrijving

Wonen aan een rustig en kindvriendelijk plein in woonwijk 'De Thij'? weinig onderhoud? volop parkeergelegenheid? enkel bestemmingsverkeer en veel voorzieningen om u heen? dan is deze woning echt iets voor u!

Omschrijving
Ruim opgezette hal, garderobe, vrijdragend toilet met fontein, ruime provisiekast, ruime rechthoekige en zonnige woonkamer v.v. laminaatvloer, royale L-vormige keuken v.v. diverse inbouwapparatuur. Onder de overkapping kunt u de hele dag genieten van de volop zonnige tuin!

Eerste verdieping
Overloop, 3 ruime slaapkamers v.v. rolluiken, volledig gerenoveerde badkamer (2016) v.v. dubbele wastafel met verlichte spiegel, vrijdragend toilet, designradiator en stortdouche.

Tweede verdieping
Vaste trap, overloop, 4de slaapkamer v.v. dakraam, Was- en CV ruimte (combi CV-ketel, Intergas 2002).

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar 1970
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 130 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (18)