Zoekresultaten> Bartokring 57
Zoeken

Bartokring 57

terug naar overzicht
Bartokring 57
€ 695 p.mnd
6371 LC Landgraaf
Appartement
2 slaapkamers / 71 m2
Beschikbaar per 01/08/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 104.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Zeer centraal gelegen appartement te midden van winkelcentrum "Op den Kamp" met loggia, berging en gemeenschappelijke tuin. Gelegen aan de Bartokring te Landgraaf.
Gemeenschappelijke entree voorzien van intercominstallatie, bellentableau, brievenbussen en toegang tot het trappenhuis. Daarnaast is er een gemeenschappelijke tuin met een terras en beplanting waar alle bewoners van de 11 woningen gebruik van kunnen maken. Tevens bevindt zich onder de appartementen een inpandig te bereiken privéberging (4m²).

Entree met meterkast en garderobenis. Geheel betegelde toiletruimte met vrijhangend toilet en fonteintje. Moderne gesloten keuken in hoekopstelling voorzien van muurkast alwaar Nefit Ecomline VR bouwjaar 2007 hangt ( huur). De keuken beschikt over de navolgende apparatuur: elektrische oven, gaskookplaat en rvs afzuigkap. Speels ingedeelde woonkamer met laminaatvloer en veel lichtinval. Aansluitend toegang tot de op het zuidoosten gelegen loggia (ca. 9 m²) met rond gemetselde doorkijk. Slaapkamer (1) 13m² en slaapkamer (2) 5m². Alle slaapkamers zijn voorzien van een laminaatvloer. Moderne geheel betegelde badkamer (ca. 4m²) met douche met douchecabine, vaste wastafel en aansluitpunt voor wasmachine.

Bijzonderheden:
- Het appartement is geheel voorzien van hardhouten kozijnen en dubbele beglazing (2016 geschilderd).
- Naast het appartement is voldoende parkeergelegenheid.
- Zeer centraal gelegen nabij winkels, uitvalswegen, scholen en natuurgebied de Brunssumerheide.
- Maandelijkse bijdrage VVE € 115,-, dit is inclusief water, verzekeringen, administratiekosten, schoonmaakkosten algemene ruimtes en reservering onderhoud en zit in de huurprijs inbegrepen.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1987
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 71 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (10)