Zoekresultaten> Schere 228
Zoeken

Schere 228

terug naar overzicht
Schere 228
€ 710 p.mnd
3085 DZ Rotterdam
Appartement
2 slaapkamers / 63 m2
Beschikbaar per 15/10/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 99.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Modern en goed onderhouden 3 kamer appartement in een rustig complex op een uitstekende locatie. Met openbaar vervoer, groen- en winkelvoorzieningen in de directe omgeving! De woning beschikt over een balkon met vrij uitzicht en een moderne badkamer (2010). In overleg tevens gemeubileerd over te nemen.

De woning is direct instapklaar en door de 2 slaapkamers voor meerdere gezinssituaties aantrekkelijk. De tweede slaapkamer kunt u bijvoorbeeld gebruiken als studeer/werkkamer, voor uw kind of zelfs als extra slaapkamer als u met 2 studenten het appartement wilt betrekken.

De woning is gelegen op de eerste verdieping van dit goed onderhouden complex. De ligging is zeer centraal ten opzichte van de winkels aan de Slinge en Zuidplein, Ahoy, het openbaar vervoer en het Zuiderpark. U reist hiervandaan gemakkelijk naar de Kop van Zuid en het centrum van Rotterdam. Tevens is de snelweg (A15/A29) binnen enkele minuten bereikbaar.

Ingang
De centrale ingang middels een portiek met brievenbussen. Via de trap heeft u toegang tot de bovengelegen verdiepingen en de bergruimte van het complex.

Woonruimte
Bij het betreden van de woning komt u in de hal (3.40m x 1.10m) met inbouwkast. Toilet gescheiden van de badkamer in de hal.
Woonkamer (3.81m x 5.27m/9.67) voorzien van laminaat en elektrissch zonnescherm.
 
Een lichte keuken (2.65m x 2.70m) voorzien van zonnescherm.
De slaapkamer (2.78m x 4.05m) voorzien van zonnescherm is gelegen aan de achterzijde en verschaft toegang tot het balkon. Daarnaast is de slaapkamer voorzien van inbouwkasten.
Een tweede slaapkamer (2.81 x 2.39) in gebruik als werkkamer. De keurig onderhouden badkamer (2.09 x 1.69) bevat geheel betegelde wanden en is voorzien van een moderne douche en afzuiginstallatie. In de badkamer is tevens een inbouwkast aanwezig.

Algemene gegevens
- Bouwjaar: 1962;
- Woning geheel v.v. houten kozijnen en deels van dubbele beglazing;
- Moderne badkamer uit 2010;
- Actieve VvE met 136,20 euro als maandbijdrage en zit in de huurprijs verwerkt.
- Oplevering naar wens koper;
- Overname geheel gemeubileerd appartement (optioneel);
- Binnen en buiten schilderwerk in 2015 opgeknapt;
- Oppervlakte 63 m2;
- Centrale verwarming middels ketel (aangekocht 2010);
- Groot deel van de woning voorzien van laminaat;
- Ruime berging in de kelder;
- Winkels op loopafstand;
- Zonlicht op balkon van middag tot einde avond;
- Voldoende, gratis, parkeergelegenheid

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1962
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 63 m2
Aantal slaapkamers 2
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (17)