Zoekresultaten> Dieptol 33
Zoeken

Dieptol 33

terug naar overzicht
Dieptol 33
€ 850 p.mnd
8332 BJ Steenwijk
Hoek woning
5 slaapkamers / 150 m2
Beschikbaar per 01/12/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 185.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Indeling: Groot hoekhuis/eengezinswoning met 5 ruime slaapkamers in rustige, groene en kindvriendelijke woonwijk in de nabijheid van openbare voorzieningen zoals scholen, supermarkt, sportpark, theater, tropisch zwemparadijs en intercity treinstation.

Indeling binnen: Woonkamer van maar liefst circa 44m2! Er is een aparte keuken met een overkapt, zongelegen buitenterras. Op de eerste verdieping zijn 4 ruime slaapkamers met een badkamer, toilet en aansluiting voor was/droogmachine. Op de tweede verdieping is een riante, lichte en goed geïsoleerde (Energielabel C) woon/hobby/slaapzolder met vaste trap, brede dakkapel en een Velux kantelraam. Hier is de 5e slaapkamer aanwezig en er is plaats voor een eventuele 6e slaapkamer. Ook hier is een was/droogmachine aansluiting.

Buiten: Aan 3 zijden van het huis ligt een leuke, zonnige praktische tuin met veel privacy en een voor- en achterom en een eigen vrijstaande berging/schuur. Ook biedt de woning ruime parkeergelegenheid direct naast het huis. Ong. 6 jaar geleden is de woning volledig gerenoveerd en het buitenwerk is geschilderd. De gevels zijn geheel gereinigd, opnieuw gevoegd en daarna geïmpregneerd. Er is tevens een nieuw keukenblok geplaatst en de toiletruimte is opnieuw betegeld en van nieuw sanitair voorzien. Tevens is de CV combiketel vervangen voor een HR-ketel en er is een nieuw op afstand te bedienen afzuig/ventilatiesysteem aangelegd. Verbeteringen aan de elektra-installatie zijn doorgevoerd, waaronder de plaatsing van een nieuwe stoppenkast inclusief slimme meter. Deze is voorbereid op het plaatsen van zonnepanelen! Tenslotte is tevens alle asbest uit de gehele woning verwijderd volgens de norm (Asbestbesluit 2024).

Omgeving: Het is vanuit de woning 5 minuten fietsen naar het gezellige centrum met oude stadskern van Steenwijk. De woonwijk 'Oostermeenthe' is kinderrijk, kindvriendelijk, ruim opgezet met veel groen, en volop speelveldjes. Een ideale omgeving voor opgroeiende kinderen om in alle vrijheid op te groeien! Scholen en winkels zijn op loopafstand en de wijk is autoluw opgezet.

Het vestingstadje Steenwijk ligt in een landelijk en aan water- en bosrijk gebied. Nabij het drie-provinciepunt van Friesland, Drenthe en Overijssel. En in de buurt van Havelte; de hunebedden en grote natuurgebieden zoals nationaal natuurpark de weerribben en het pittoreske wereld erfgoed dorp Giethoorn, ook wel: Hollands Vennetje genoemd. Fietsen, varen, wandelen is naar hartenlust mogelijk in de mooie, natuurlijke omgeving. Ondanks deze natuurschoon, ligt deze woning toch centraal: dichtbij de uitvalsweg naar de snelweg A32 en 5 minuten fietsen naar het Intercity Station, waarvan u directe intercityverbindingen heeft via Zwolle met Utrecht/Rotterdam of Schiphol/Den Haag of Leeuwarden. Tevens zal in de nabijheid binnenkort een gloednieuwe 'Hypermarkt' verrijzen, welke gemakkelijk bereikbaar is.

Bijzonderheden: Riant stuk grond van 230 m2; , Volledig dubbelglas en energielabel C.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Hoek woning
Bouwjaar 1972
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 150 m2
Aantal slaapkamers 5
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Ligbad, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)