Zoekresultaten> Stalbergweg 64
Zoeken

Stalbergweg 64

terug naar overzicht
Stalbergweg 64
€ 695 p.mnd
5913 BS Venlo
Appartement
1 slaapkamers / 70 m2
Beschikbaar per 15/01/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 125.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Te huur sfeervol gemoderniseerd appartement gelegen nabij het centrum en station van Venlo.Een combinatie van modern en authentiek op de tweede verdieping van een bovenwoning uit de jaren twintig.

Het appartement bestaat uit een ruime woonkamer met veel lichtinval, afzonderlijke half open keuken, badkamer met douche, toilet en ruimte voor wasmachine en droger. Ruime vide toegankelijk met vaste trap waar ruimte is voor een slaapvertrek, Eigen trappenhuis, Ruim dakterras op het zuiden
en de gehele woning is voorzien van een laminaatvloer en is instap klaar.

 

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1922
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 70 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Berging, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Normaal
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (9)