Zoekresultaten> Roosendaalseweg 126
Zoeken

Roosendaalseweg 126

terug naar overzicht
Roosendaalseweg 126
€ 995 p.mnd
4756 AE Kruisland
Hoek woning
4 slaapkamers / 150 m2
Beschikbaar per 01/10/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 209.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Huurperiode

Deze woning wordt verhuurd via de Leegstandwet. De Leegstandwet houdt in dat de minimale huurperiode altijd 6 maanden is en daarna is de huur opzegbaar, zowel door huurder als verhuurder.


Wij hebben het genoegen u deze karakteristieke woning met aanpandige garage en riante oprit aan te bieden. Deze gemoderniseerde en verrassend ruime woning met een inhoud van ca. 525 m³ is gelegen aan een doorgaande straat nabij de dorpskern van Kruisland op een perceel van 275 m².
Kruisland staat bekend als een dorp met een redelijk voorzieningenniveau. Diverse faciliteiten en voorzieningen, zoals o.a. winkels, scholen, verscheidene verenigingen en openbaar vervoer zijn in de nabijheid gesitueerd. Tevens is Kruisland gunstig gelegen ten opzichte van o.a. Roosendaal (5 min.), Breda (25 min.), Rotterdam (30 min.) en Antwerpen (35 min.).
De algemene staat van onderhoud is redelijk tot goed. Bij de vervaardiging zijn er uitsluitend kwalitatief hoogwaardige en duurzame materialen toegepast. De gehele woning is van dubbele beglazing voorzien en grotendeels zijn er rolluiken aangebracht.

Omschrijving
Entree
Via de entree, waarin zich de m.k. ( 9 groepen + 2 aardleksch.) en keurig geheel betegeld toilet met fonteintje bevinden, is er zowel toegang tot de woonkamer, de badkamer en de keuken. De imponerende entree is van plavuizen, metselwerkwanden en een panelenplafond met inbouwspots.

Woonkamer
In de royale woonkamer is er sprake van veel lichtinval, daar er veel raampartij is toegepast. De afwerking van de woonkamer bestaat uit een travertinvloer met vloerverwarming, behangwanden en een balkenplafond. In een hoek van de woonkamer staat er een sfeervolle haardpartij geplaatst.

Badkamer
De luxe badkamer is met de nodige comfort uitgerust. De inrichting bestaat o.a. uit een hoekbad, douchestoomcabine, badkamermeubel met wastafel, toilet en designradiator. Verder is de badkamer geheel van tegelwerk en een panelenplafond met inbouwspots voorzien.

Keuken
De gesloten woonkeuken (2013) met een in een rechte opstelling geplaatste inrichting is van diverse inbouwapparatuur, waaronder o.a. een koelkast, 4-pits gasstel met afzuigkap, vaatwasser en oven voorzien. Het keukenblok is met een houten blad bedekt en de achterwand is betegeld. In de keuken is er vaste kastruimte aanwezig en valt er een fraai uitzicht over de tuin te genieten.

Garage
Aan de woning is de royale garage gesitueerd. De garage heeft in totaal een inhoud van ca. 100 m³ en is o.a. voorzien van een betonvloer en elektra. De achterzijde van de garage is ingericht als bijkeuken en separaat afgescheiden. Tevens is hier nog vaste kastruimte aanwezig.
Voor de garage is er een zeer riante oprit gesitueerd, welke voor meerdere auto’s plaats verschaft.

Eerste verdieping
Vanaf de trap in de entree is de overloop van de verdieping bereikbaar. Deze etage is opgesplitst in een overloop, 3 slaapkamers en een bijkamer. De overloop biedt eveneens veel lichtinval en is voorzien van een laminaatvloer, metselwerkwanden en een panelenplafond met inbouwspots.

Slaapkamers
Allen slaapkamers zijn riant qua afmeting en vrijwel identiek qua afwerkingsmateriaal. De slaapkamers zijn voornamelijk voorzien van laminaatvloeren, behangwanden en agnesplatenplafonds. Op één van de slaapkamers is er een vaste wastafel aanwezig.

Bijkamer
Aangrenzend aan de achterslaapkamer is de bijkamer gesitueerd. De bijkamer is thans in gebruik als hobbykamer, maar kan eveneens als een vierde slaapkamer in gebruik worden genomen. De bijkamer is voorzien van vloerbedekking en omvat veel extra bergcapaciteit. In de bijkamer staat tevens de CV combi ketel (2014) opgesteld.

Tuin
De keurige achtertuin betreft een siertuin, waarvan de aanleg voornamelijk uit sierbestrating, een gazon en diverse beplanting bestaat. De ligging van de tuin is op het oosten en biedt veel privacy.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Hoek woning
Bouwjaar 1977
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 150 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Garage, Ligbad, Openhaard, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (14)