Zoekresultaten> Egstraat 65
Zoeken

Egstraat 65

terug naar overzicht
Egstraat 65
€ 675 p.mnd
6418 JA Heerlen
Appartement
1 slaapkamers / 67 m2
Beschikbaar per 01/12/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 89.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Huurperiode

Deze woning wordt verhuurd via de Leegstandwet. De Leegstandwet houdt in dat de minimale huurperiode altijd 6 maanden is en daarna is de huur opzegbaar, zowel door huurder als verhuurder.

Op de Heerlerbaan gelegen keurig corridor-appartement met lift op de derde woonlaag met berging op de begane grond. Het gezellige winkelcentrum Giessen-Bautsch ligt op loopafstand. Hier vindt U een grote diversiteit aan winkels, supermarkt, vele speciaalzaken en gratis parkeergelegenheid.

Centrale entree, liftinstallatie, bellentableau, brievenbussen en een privé berging (2.00x2.75m) .

3e verdieping:

Entree/hal (ca. 3.47 x 1.76m) voorzien van laminaatvloer. Berging met aansluiting voor de wasmachine.
Zonnige ruime woonkamer (ca. 6.70 x 3.97m) voorzien van laminaatvloer. 1 slaapkamer (ca. 4.62 x 2.80m) met toegang naar het balkon aan de voorzijde.
Open keuken (ca. 2.28 x 1.97m) met moderne installatie en voorzien van 5-pits gasfornuis, RVS schouwmodel circulatiekap, oven, koelkast en vrieskast.

BIJZONDERHEDEN:
- Zowel appartement als het gehele complex is keurig onderhouden
- Winkelcentrum en school op loopafstand
- Verwarming door middel van blokverwarming
- Bijdrage VVE €208,- incl water en voorschot verwarming. Dit is bij de huurprijs inbegrepen.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 67 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Lift, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (17)