Zoekresultaten> Schiphorsterstraat 16
Zoeken

Schiphorsterstraat 16

terug naar overzicht
Schiphorsterstraat 16
€ 1800 p.mnd
7227 NG Toldijk
Vrijstaande woning
4 slaapkamers / 160 m2
Beschikbaar per 01/04/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 589.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Huurperiode

Deze woning wordt verhuurd via de Leegstandwet. De Leegstandwet houdt in dat de minimale huurperiode altijd 6 maanden is en daarna is de huur opzegbaar, zowel door huurder als verhuurder.

Wonen op een erf met rijke flora en fauna omgeven door weilanden in een
KARAKTERISTIEKE GERENOVEERDE WOONBOERDERIJ "De Uilenhorst".
Naast de woonboerderij staat een recent en stijlvol tot PRAKTIJK- / KANTOORRUIMTE verbouwd bijgebouw met overdekt terras van 35 m² en uitzicht op de boomgaard. Het erf is verder voorzien van een buiten sauna met rustruimte en terras en een veldschuur. De Hoge mate van privacy door hoge beukenhagen en de fraaie oprit door de statige 80 jaar oude beuken, zijn opvallende kenmerken van dit prachtige erf. De omgeving kenmerkt zich in een prachtig coulissen landschap met een fantastisch fietsgebied. Het iedere ochtend en avond paraderen van de konijnen, hazen, patrijzen, egels en uilen en het fluiten van de vele kleine zangvogels, gaan u nooit vervelen.

Indeling begane grond:
Ruime, warme woonkamer met oude boerderijdetails in het zicht. Royale, goed uitgeruste keuken met aangrenzende eetkamer met karakteristieke schouw. Eetkamer is voorzien van grote boekenkast en twee authentieke inbouwkasten.
Grote studeerkamer met aangrenzende kamer voorzien van houtenvloer. Badkamer met ligbad, douche en wastafelmeubel. Wasruimte voor wasmachine en droger. Toilet.

1e verdieping:
Drie ruime slaapkamers. Slaapkamer één met dakkapel en inbouwkast, slaapkamer twee, slaapkamer drie is nu in gebruik als kleedkamer plus nog een extra kamer (af te maken naar eigen wensen).

Indeling kantoor / praktijkruimte:
Grote open ruimte (12 m x 6 m) met luxe pantry / keuken voorzien van vaatwasser, koelkast, oven, 5 pits gaskookplaat met afzuiger en garderobe. Apart toilet.
Extra kamer met douche gelegenheid. Over gehele breedte (12 m) grote ramen van vloer tot plafond met openslaande deuren naar veranda van 35 m² met romantisch uitzicht op de boomgaard. Verder vind u onder de kapschuur behalve de kantoorruimte ook nog een werk- / hobby ruimte en een ruime garage / schuur.
Extra beloopbare open zolderruimte (ca 120 m²) in de kapschuur.

Algemeen:
- Bouwjaar Boerderij: 1799
- Bouwjaar Kantoor- / praktijkruimte : 2012
- Dakisolatie, muurisolatie en dubbele beglazing
- Cv-gas, Nefit HR-combi 2013
- Woonkamer, hal en badkamer zijn voorzien van vloerverwarming
- Bijgebouw is voorzien vloerverwarming, eigen elektra en is volledig geïsoleerd. Bestemming is "aan huis gebonden beroep"

Inhoud boerderij : 591 m³
Woonopp. boerderij : 159 m²
Woonopp. Bijgebouw : 112 m²
Overdekt terras : 22 m²
Perceeloppervlakte : 4.890 m²
Energielabel : klasse D

Bijzonderheden huur:
- De boerderij mag gewoon bewoond worden maar het bijgebouw staat aangemerkt als "een aan huis gebonden beroep" dat wil zeggen dat er niet in gewoond mag worden (lees niet overnacht)
- Indien het bijgebouw er niet bij gehuurd wordt, dan kan de huur verlaagd worden met €200,- naar €1.600,- per maand. Het bijgebouw mag dan niet gebruikt worden (het overdekte terras wel)
- Het betreft een woonboerderij uit 1799 met veel grond. Het wonen hierin vraag aandacht en tijd van de huurder.
- Tegen een meerprijs is het mogelijk om een tuinman in te huren. Tarieven afhankelijk van frequentie en seizoen.

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Vrijstaande woning
Bouwjaar 1799
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 160 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Ligbad, Openhaard, Parkeergelegenheid, Sauna, Tuin
Openbaar vervoer Normaal
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (19)