Zoekresultaten> Bos en lommerweg 3 III
Zoeken

Bos en lommerweg 3 III

terug naar overzicht
Bos en lommerweg 3 III
€ 1350 p.mnd
1055 DK Amsterdam
Appartement
1 slaapkamers / 50 m2
Beschikbaar per 01/01/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 0
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

 

Licht en goed ingedeeld 2-kamer appartement op de derde en tevens bovenste verdieping, met vrij uitzicht aan de voorzijde over het Westerpark.

Het appartement is gelegen op de hoek van de Bos en Lommerweg en Haarlemmerweg in de steeds populairder wordende wijk Bos en Lommer. Het Westerpark ligt op steenworp afstand van het appartement welke erg populair is voor hardlopers en fietser en waar veel festivals worden georganiseerd.

Met het openbaar vervoer ben je zo in de stad (bus 21 naar Centraal Station in 5 minuten, tramlijn 10 naar het Leidseplein) en de Ring A-10 is in enkele autominuten goed bereikbaar. Al met al dus een ideale locatie met alle voorzieningen binnen handbereik.

Indeling:
Centrale entree, verzorgd gemeenschappelijk trappenhuis en toegang tot de berging (tevens toegankelijk voor fietsen via de aparte deur). De ruime eigen berging is voorzien van elektra en biedt genoeg ruimte voor het stallen van meerdere fietsen en opslag.

Entree op de derde verdieping; hal met meterkast; vanuit de hal toegang tot alle vertrekken. De slaapkamer is gelegen aan de achterzijde evenals de keuken met beide toegang tot het balkon; de badkamer is te bereiken via de hal met douche, toilet en een wastafel; de woonkamer is aan de voorzijde en licht en ruim van opzet; vanuit de woonkamer is een extra kamer te bereiken dat afgesloten kan worden met schuifdeuren. Het appartement is voorzien van een nette laminaatvloer.

Bijzonderheden:
• Te huur vanaf 1 januari 2019 (ongemeubileerd);
• Te huur voor bepaalde tijd (1 jaar);
• Woonoppervlakte 50 m²;
• Verwarming middels CV combiketel;
• Gehele woning heeft dubbel glas;
• Balkon op het zuiden dus de hele dag zon;
• Eigen af te sluiten bergingen in de onderbouw;
• Vrij uitzicht en geen bovenburen;
• Waarborgsom 1 maand huur;
• Huur € 1350,- exclusief G/W/L en gemeentelijke lasten

 

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 50 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Balkon, Berging
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (12)