Zoekresultaten> Schoolstraat 61
Zoeken

Schoolstraat 61

terug naar overzicht
Schoolstraat 61
€ 695 p.mnd
9686 NB Beerta
Twee onder een kap
3 slaapkamers / 99 m2
Beschikbaar per 01/03/2018
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 117.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

In gewilde, kindvriendelijke woonomgeving nabij winkels en scholen staat op een kavel van 243 m2 deze woning met vrijstaande garage en carport.

Begane grond voorentree/ hal met trapopgang en trapkast - toilet met fontein - woonkamer(6,40x3,50m) met half open keuken(4,65x2,45m) met inbouwkeuken voorzien van afzuigunit, kookplaat, oven, vaatwasser en koelkast - achter entree/ gang - bijkeuken met witgoedaansluiting en cv installatie. Eerste verdieping overloop - slaapkamer(3,45x2,90m) - slaapkamer(3,45x3,45m) - slaapkamer(2,10x2,20m) - badkamer voorzien van douche, wasmeubel met vaste wastafel en designradiator. Tweede verdieping bergzolder middels vlizotrap te bereiken. Verwarming Nefit Economy HRC 24 van bouwjaar 2002, warm water via combiketel. Electriciteit 8 groepenkast met aardlek, dubbele beglazing en grondopp.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Twee onder een kap
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 99 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Garage, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Normaal
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (14)