Zoekresultaten> F.D. Rooseveltlaan 201
Zoeken

F.D. Rooseveltlaan 201

terug naar overzicht
F.D. Rooseveltlaan 201
€ 995 p.mnd
5625 AX Eindhoven
Appartement
1 slaapkamers / 65 m2
Beschikbaar per 01/03/2019
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 139.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Dit appartement is gelegen in een gemoderniseerd appartementencomplex aan de voet van winkelcentrum Woensel. Volop parkeergelegenheid aan de deur. In de nabijheid van diverse voorzieningen zoals scholen, winkels, bibliotheek, openbaar vervoer en een fantastisch park (Henri Dunant park). Het gehele appartement is aan de binnenzijde recent geschilderd.

INDELING
Begane grond
Entree met elektrische schuifdeuren; centrale hal met brievenbussen en beltableau; doorgang naar hal met twee liftinstallaties, containerruimte, dienstruimte (eigen huismeester) en centrale trappenhal (in totaal 3 trappenhallen).

4e verdieping
Via centrale hal bereikt u de voordeur. De meterkast is aan de zijde van de hal gesitueerd. Deze is voorzien van een gas- en elektrameter, de watervoorziening is centraal geregeld.

U komt binnen in de hal, vanuit de hal heeft u toegang naar de woonkamer, slaapkamer, badkamer, toilet en bergkast.

Woonkamer
De woonkamer is ca. 24 m2 en is o.a. voorzien van een kabelaansluiting. Via de woonkamer kunt u naar het balkon. Het balkon is op het Westen gesitueerd (3,85 x 2,08 meter).
Aan de woonkamer grenst ook de (open) keuken.

Keuken
De keuken (2,75 x 2,49 meter) is voorzien van een eenvoudig doch net, degelijk en moderne kunststof (wit) inrichting met rvs aanrechtblad en onder- en bovenkastjes. Een (motorloze) afzuigkap kan worden aangesloten op het centraal afzuigsysteem.

Badkamer
De badkamer is uitgerust met een wastafel, bad, radiator, en aansluiting voor de wasmachine.

Slaapkamer
Ruime slaapkamer 4,02 x 4,19 meter en voorzien van een radiator en een grote raampartij met uitzicht op het winkelcentrum.

Algemeen
Zowel de hoofdentree als de ingangen van de parkeergarages en bergingen zijn georiënteerd op het winkelcentrum. Aanvullende parkeergelegenheid is in ruime mate aanwezig en rondom het gebouw zijn diverse groenvoorzieningen.
De centrale entree is vrij toegankelijk, de liftenhal is alleen via de woningsleutel, of middels de - vanuit de woning bedienbare- elektrische deuropener, toegankelijk.

De huurprijs is inclusief servicekosten, maar exclusief een voorschot stookkosten van €60,-. In de woning mag niet worden gerookt of huisdieren worden gehouden.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Appartement
Bouwjaar 1980
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 65 m2
Aantal slaapkamers 1
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Balkon, Berging, Lift, Parkeergelegenheid
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Inclusief

Foto's (16)