Zoekresultaten> Jacob Romansstraat 9
Zoeken

Jacob Romansstraat 9

terug naar overzicht
Jacob Romansstraat 9
€ 950 p.mnd
5046 NB Tilburg
Hoek woning
3 slaapkamers / 155 m2
Beschikbaar per 06/09/2017
Te huur voor 6 - 24 maanden
Koopprijs € 199.500
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

Huurperiode

Deze woning wordt verhuurd via de Leegstandwet. De Leegstandwet houdt in dat de minimale huurperiode altijd 6 maanden is en daarna is de huur opzegbaar, zowel door huurder als verhuurder.

Zeer ruime hoekwoning met erker aan de Kwaadeindstraat met grote tuin en berging.

De woning is gelegen op de hoek van de Kwaadeindstraat en de Jacob Romanstraat. De Jacob Romanstraat ligt tussen de ringbanen en op ongeveer 100 meter van de Ringbaan West, op 10 minuten fietsen van het centrum.

Door de vorm van het perceel is er een zeer ruime begane grond. Hierdoor is het mogelijk ook een beroep aan huis te doen.

Begane grond: hal met toilet en kelderkast, woonkamer en open woonkeuken met inbouwapparatuur.
Eerste verdieping: twee slaapkamers en badkamer met voorzieningen.
Tweede verdieping: een slaapkamer, zolderberging, bereikbaar middels vaste trap.

Begane grond
U komt binnen in de hal met kelderkast en zwevend toilet met fontein.

De grote woonkamer (van 64 m2!) heeft een houten vloer en aan de voorzijde een open haard. De kamer is zo opgezet dat het mogelijk is om 3-4 verschillende zitjes te maken en zelfs om een ruimte af te scheiden, bijvoorbeeld voor beroep aan huis.

De halfopen woonkeuken is uit 1998 is voorzien van diverse onder- en bovenkasten, een gaskookplaat, oven, afzuigkap, koelkast, vriezer, vaatwasser, close-in boiler en een schuifpui naar de tuin.

De tuin is gelegen op het noord-noordoosten. Door de brede opzet en de veelal gunstige bebouwing rondom is er voldoende zon, zeker aan het begin maar meer nog op het einde van de dag. Er is een terras aan de woning gemaakt. De rest van de tuin is beplant of voorzien van gras. Aan de achterzijde is een houten berging.

Eerste verdieping
Middels de trap in de hal komt u op de overloop van de eerste verdieping. Aan de voorzijde is een klein zitje gemaakt.

Er zijn twee slaapkamers. De slaapkamer aan de voorzijde heeft een laminaatvloer. De slaapkamer aan de achterzijde heeft ook een laminaatvloer, een schuifpui en een wastafelmeubel.

De in lichte kleuren uitgevoerde badkamer is voorzien van een ligbad, douche met wand, toilet en vaste wastafel.

Tweede verdieping
Via een vaste trap op de overloop van de eerste verdieping komt u op de overloop van de tweede verdieping. Op de overloop is aan de voorzijde een afgesloten bergruimte en aan de achterzijde een open bergruimte. De c.v.ketel van Intergas uit 2011 is gehuurd.

De derde slaapkamer heeft een kleine dakkapel aan de voorzijde en een grote aan de achterzijde. In het midden is een vaste wastafel.

Algemeen
- Gelegen op de hoek van de Kwaadeindstraat en de Jacob Romanstraat, nabij de Tongerlose Hoefstraat.
- Voldoende parkeermogelijkheden in de straat.
- Leuke erkerwoning op de hoek met een grote begane grond.
- Er is gedeeltelijk isolerende beglazing.
- De c.v.ketel uit 2011 is gehuurd (ongeveer € 30 per maand).
- De open haard is recentelijk niet meer gebruikt.
- Het daadwerkelijke perceel dat in gebruik is is een stuk groter: een oppervlakte van circa 150 m² is in bruikleen en wel voor een oppervlakte van ongeveer 120 m² van de Gemeente Tilburg en voor een oppervlakte van ongeveer 30 m² van de eigenaar van het naastgelegen pand Kwaadeindstraat 97. Dit ligt vast in het eigendomsbewijs.

VoorwaardenDe genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant.

Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Hoek woning
Bouwjaar 1938
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 155 m2
Aantal slaapkamers 3
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Berging, Ligbad, Openhaard, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Zeer goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn 24
Servicekosten Exclusief

Foto's (17)