Zoekresultaten> Puccinilaan 23
Zoeken

Puccinilaan 23

terug naar overzicht
Puccinilaan 23
€ 1495 p.mnd
2151 GC Nieuw Vennep
Tussenwoning
4 slaapkamers / 120 m2
Beschikbaar per 01/05/2019
Te huur voor 6 maanden - Onbepaalde tijd
Koopprijs € 349.000
Omschrijving
Kenmerken
Foto's
Kaart
Reageer op deze woning

In de kindvriendelijke en populaire woon wijk Getsewoud Zuid gelegen, een zeer goed onderhouden tussenwoning. Het pand heeft een oppervlakte van 120m² en een perceeloppervlakte van 143m² en heeft 5 kamers waarvan 4 slaapkamers. De ligging is zeer gunstig ten opzichte van openbare voorzieningen, scholen, winkelcentra, sportfaciliteiten, openbaar vervoerverbindingen en uitvalswegen. Het huis wordt voor 1 Mei 2019 nog gerenoveerd en verhuurklaar opgeleverd. Na renovatie plaatsen we nog nieuwe foto's. Mocht u nu al interesse hebben en meer willen weten, reageer dan op deze advertentie. DE borg is twee maanden huur.

Voorwaarden



De genoemde huurprijs is exclusief gas, water en elektra, tenzij anders vermeld.

Bij aanvang van de huurperiode is de huurder 1 maand borg aan de verhuurder verschuldigd, naast de huur voor de betreffende maand.

Bij het tot stand komen van een huurovereenkomst brengen wij eenmalig administratiekosten ter hoogte van EUR 150,- in rekening t.b.v. de bezichtiging en de huurovereenkomst.

Om in aanmerking te komen voor een woning dient u aan de inkomensnorm te voldoen: uw bruto gezinsinkomen dient ongeveer 3,5 maal de huurprijs te bedragen. Eventuele betalingsverplichtingen (zoals alimentatie, persoonlijke leningen e.d.) worden op het inkomen in mindering gebracht. Een andere mogelijkheid om aan de inkomensnorm te voldoen is een borgstelling. In dit geval staat iemand voor u garant. Er kunnen geen rechten worden ontleend aan de aangeboden informatie. Indien u zekerheid wenst te hebben over de actualiteit van de verstrekte informatie, dient u contact op te nemen met Tijdelijk Twee Woningen. Tijdelijk Twee Woningen kan niet aansprakelijk worden gesteld voor eventuele gevolgen of schade verband houdende met de aangeboden informatie. Door te reageren op het woningaanbod van Tijdelijk Twee Woningen gaat u tevens akkoord met de Algemene Voorwaarden van Tijdelijk Twee Woningen.
Bouw  
Soort woning Tussenwoning
Bouwjaar
Indeling  
Woonoppervlakte (m2) 120 m2
Aantal slaapkamers 4
Aantal badkamers 1
Vloerbedekking nee
Interieur Gestoffeerd
Voorzieningen  
Voorzieningen Apart toilet, Aparte douche, Begane grond, Berging, Ligbad, Parkeergelegenheid, Tuin
Openbaar vervoer Goed
Huur  
Minimale huurtermijn 6
Maximale huurtermijn In overlegOnbepaalde tijd
Servicekosten Inclusief

Foto's (12)